Antena 3 CNN Actualitate Locale Mama care a vrut să își arunce copilul ”posedat” în fața mașinilor, în Constanța, a dispărut | Ați văzut-o?

Mama care a vrut să își arunce copilul ”posedat” în fața mașinilor, în Constanța, a dispărut | Ați văzut-o?

Mama care a fugit pe străzile din Constanța, cu copilul ”posedat” în brațe, acoperit de un cearșaf, este acum de negăsit. Ea a plecat de acasă, de îndată ce a fost externată de la psihiatrie.

de Andreea Ştefan    |    08 Oct 2022   •   12:30

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați cu privire la dispariția lui STANCU ANA-MARIA, de 31 de ani, din municipiul Constanța.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 16.30, aceasta a plecat, în mod voluntar, de la domiciliu, fără a reveni până în prezent.

Femeia are 1,77 m înălțime, 57 de kilograme, ochi verzi, păr lung, deschis la culoare, față ovală.

La momentul plecării, aceasta purta halat de culoare gri, bluză și pantaloni de pijama de culoare portocalie, pantofi de culoare neagră.

Cetățenii care pot furniza informații referitoare la această persoană sunt rugați să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța

Tatăl femeii este cel care a dat alarma și care a sunat la 112 și a anunțat dispariția. De altfel, tot bărbatul este și cel care a externat-o de la secția de neuropsihiatrie de la Palazu.

A externat-o pe semnătură, pentru că urma să o interneze într-o clinică de specialitate din Capitală. Avea toate documentele întocmite, erau perfecte, motiv pentru care medicii de la Palazu i-au și dat voie să o ia acasă.

În momentul în care au ajuns însă în apartament, bărbatul a luat valizele și a coborât în fața blocului să le urce într-un autoturism. A fost momentul în care tânăra a profitat de neatenția lui și a fugit de acasă.

Are asupra sa bani și carduri, potrivit polițiștilor care fac o anchetă în acest caz.

Citește și: O femeie a vrut să își arunce copilul în fața mașinilor, la Constanța: "Ea vede tot, este posedată!"

×
Subiecte în articol: Constanța mama disparut
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close