Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a vrut să își arunce copilul în fața mașinilor, la Constanța: "Ea vede tot, este posedată!"

O femeie a vrut să își arunce copilul în fața mașinilor, la Constanța: "Ea vede tot, este posedată!"

Situație bizară în Constanța, unde o femeie a fost împiedicată la timp de mai mulți trecători să își arunce copilul în fața mașinilor, susținând că acesta este posedat.

O femeie a vrut să își arunce copilul în fața mașinilor, la Constanța: "Ea vede tot, este posedată!"
Sursa foto: Antena 3 CNN / Captură foto
de Laura Dinu    |    05 Oct 2022   •   10:54

Tânăra femeie a fost văzută alergând, cu o fetiță aproape dezbrăcată în brațe, spre stupoarea trecătorilor. În timp ce alerga, femeia bolborosea cuvinte care sunau a descântec.  

Martorii spun că femeia susținea că fetița este posedată, vrând să o arunce în fața mașinilor.  

Mai mult decât atât, mașina în care a fost dusă fetița a fost ridicată de poliție după ce a fost lăsată în mijlocul unei parcări.  

”Astăzi, 3.10.2022, mă aflam în drum spre casă, când dintr-o dată zăresc în fața mea o doamnă cu o fetiță în brațe. Fetița era dezbrăcată, dar acoperită cu un cearceaf peste și îi spunea descântece. Mi s-a părut ceva ciudat și am urmărit-o cu scopul de a vedea ce face.  

După 5-10 minute de mers cu copilul în brațe, a pus-o jos, precizez că era în picioarele goale și a legat-o la ochi, mai precis i-a acoperit toată fața la copil cu cearceaful, după care a luat-o înapoi în brațe și a intrat în mașină, ea s-a pus pe partea dreaptă iar fetița era afară, în fața ei și femeia o lega de mâini cu geanta!

Am intervenit! Eu împreună cu un domn din spatele meu. A luat fetița în brațe și ne-a zis că :"Ea vede tot, este posedată". Și a lăsat mașina deschisă și a început să alerge. Am sunat la poliție. A vrut să arunce copilul în stradă în fața mașinilor, nu am lăsat-o să facă așa ceva! A venit poliția, ce credeți că s-a întâmplat? Au lăsat-o să plece zicând că nu are ce să-i facă! Să sperăm că rămâne în viață copilul!”, spune un martor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

” În cursul zilei de luni, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din municipiul Constanța, o femeie ar aplica rele tratamente copilului său. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat-o pe femeia în cauză, precum și pe copilul pe care îl ținea în brațe.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt. De asemenea, polițiștii au transmis o sesizare către D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competențelor. ” au transmis reprezentanții IPJ.

La audieri femeia a declarat că, de fapt, copilul avea febra și că ar fi sunat medicul, însă tratamentul indicat nu își făcea efectul așa că a decis să îl scoată afară să se răcorească. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Protecția copilului spune că a identificat rudele femeii și că vor încredința copilul cel mai probabil rudelor până la finalizarea anchetei sociale și a politiei. 

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close