Antena 3 CNN Actualitate Locale O mamă și fiica ei și-au luat viața împreună. Cele două erau cadre medicale în Bacău

O mamă și fiica ei și-au luat viața împreună. Cele două erau cadre medicale în Bacău

Polițiștii din Bacău au descoperit, ieri, trupurile neînsuflețite ale unei mame și unei fiice, într-un apartament din centrul orașului. Se pare că acestea erau cadre medicale la spitalul din Bacău.

O mamă și fiica ei și-au luat viața împreună. Cele două erau cadre medicale în Bacău
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Alexandra Apostol    |    Ioana Mircea    |    06 Iun 2023   •   16:23

De mai bine de două săptămâni, nu se putea respira, într-un bloc din centrul Bacăului. Un vecin a dat alarma la 112, ieri, și a anunțat o posibilă moarte suspectă. La fața locului au sosit pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău care au spart ușa apartamentului și au pătruns în încăpere.

Aceștia au descoperit două femei în stare avansată de putrefacție. Din primele informații se pare că victimele erau decedate de mai bine de două săptămâni.

Femeile, mamă și fiică, erau cadre medicale la spitalul din Bacău. După spusele vecinilor acestea păreau retrase și introvertite. Se pare că cele două era într-o depresie, din cauza faptului că ambele erau divorțate de soți.

Citește și: Polițistă împușcată în cap de un coleg, care ulterior s-a sinucis: "A fost haos. Am văzut o femeie cu mâinile pe față"

"Polițiștii au stabilit identitatea celor două persoane, respectiv o femeie, de 69 de ani și una, de 46 de ani. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt", potrivit Inspectoratului Poliției Județene Bacău.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău, care nu a dorit să comenteze până la acest moment, având în vedere că nici autopsiile celor două decedate nu au fost finalizate.

×
Subiecte în articol: Bacău
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close