Antena 3 CNN Actualitate Locale "Mă voi ruga pentru sufletul tău". O mamă din Sebiș și-a pus capăt zilelor, la fel ca soțul ei. Femeia a fost găsită în baie de unicul său fiu

"Mă voi ruga pentru sufletul tău". O mamă din Sebiș și-a pus capăt zilelor, la fel ca soțul ei. Femeia a fost găsită în baie de unicul său fiu

Un tânăr din Sebiș și-a găsit mama fără suflare în baie, după ce aceasta și-a pus capăt zilelor, la fel ca soțul ei, pentru că nu a mai suportat durerea pierderii celui cu care a decis să-și întemeieze o familie.

mama Sebis
"Mă voi ruga pentru sufletul tău". O mamă din Sebiș și-a pus capăt zilelor, la fel ca soțul ei. Femeia a fost găsită în baie de unicul său fiu Sursa foto: Geta Flory Mot | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mar 2023   •   16:29

Geta Florica Moț, în vârstă de 41 de ani, a decis, după ani buni de luptă cu depresia, să-și pună capăt zilelor.

Femeia a fost găsită fără suflare, în baie, chiar de către fiul ei, care a trebuit să suporte din nou durerea pierderii unui părinte.

Tragica poveste a familiei Moț a început acum zece ani, când Geta și soțul ei au hotărât să renunțe la munca în Spania și să se întoarcă în România, pentru a-și construi un cămin la Sebiș, județul Arad.

Cu toate acestea, visul familiei a fost spulberat de un incident extrem de trist, care s-a sfârșit într-un mod cu adevărat tragic.

Citește și: ”Zbor lin între îngeri, dragul meu!” El este Marius, tânărul găsit mort în casă de prietenii lui”

După întoarcerea în țară, soțul Getei a suferit un infarct, în urma căruia bărbatul s-a schimbat radical și, în final, a decis să-și curme singur suferința.

"A suferit un infarct, iar după ce i-au montat stent-uri nu a mai fost același om, energic, muncitor. Asta cred că l-a afectat foarte mult și în urmă cu vreo șapte ani s-a sinucis.

L-a găsit băiatul lui, în garaj. Era chiar perioada în care copilul se pregătea pentru examenul de clasa a IX-a”, spun apropiați ai familiei.

După pierderea soțului, Geta a fost nevoită să-și crească singură copilul, însă depresia a învăluit-o treptat, iar femeia a avut o tentativă eșuată de a se sinucide.

Miercuri, după șapte ani de la pierderea tatălui, băiatul și-a găsit mama moartă în baie, iar de această dată, femeia nu a avut nicio șansă de a fi salvată, potrivit specialarad.ro.

"În acest moment dureros, cuvintele sunt de prisos. Mă voi ruga pentru sufletul tău. Să îți găsești pacea printre stele", a scris cineva pe Facebook.

×
Subiecte în articol: drama familie Sebiș
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close