Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz incredibil la Spitalul de copii din Cluj: "La cină i s-a servit pateu cu viermi". Autorităţile fac verificări

Caz incredibil la Spitalul de copii din Cluj: "La cină i s-a servit pateu cu viermi". Autorităţile fac verificări

Autoritățile din Cluj s-au sesizat şi anunţă că vor face verificări la Spitalul de Copii, după ce deputatul Emanuel Ungureanu a postat pe Facebook un clip în care apar imagini cu un pateu cu viermi care ar fi fost dat micilor pacienţi internaţi la unitatea medicală amintită.

Caz incredibil la Spitalul de copii din Cluj: "La cină i s-a servit pateu cu viermi". Autorităţile fac verificări
de M.Z.    |    02 Mar 2020   •   12:54

În acest caz, ar fi vorba despre o posibilă încălcare a normelor alimentare, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Cluj, transmis luni.

„Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, surprinse în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca, Secția Clinică de Pediatrie nr. 1, imagini ce indică o posibilă încălcare a normelor alimentare, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a trimis Corpul de Control al instituției pentru a verifica aspectele semnalate. 

În acest moment, la nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii se desfășoară, în același scop, o anchetă internă. CJ Cluj este în contact cu reprezentanții DSP Cluj, instituție ce derulează, la rândul ei, un control în acest caz", se arată în comunicat.

Reprezentanții CJ Cluj susțin că imediat ce vor avea toate informațiile le vor transmite: „Consiliul Județean Cluj nu va tolera niciun fel de abatere de la normele de igienă sanitară și alimentară, la niciunul dintre spitalele pe care le are în subordine, cu atât mai mult cu cât forul administrativ județean a alocat tuturor spitalelor sume importante de bani".

Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca se află în subordinea CJ Cluj.

Deputatul Emanuel Ungureanu a postat pe Facebook un clip video, despre care spune că a fost făcut la Spitalul de Copii din Cluj și în care se văd viermi lângă un pateu dat la cină unei mame internate cu copilul ei. Parlamentarul anunță că luni va sesiza DSP Cluj.

„O mămică internată de câteva zile la etajul 2 din Clinica de Pediatrie de pe Strada Moților din Cluj-Napoca mi-a scris pe Facebook că la cină i s-a servit pateu cu viermi...”, a scris pe rețeaua de socializare parlamentarul.

Cazul "macaroane cu viermi" la Spitalul din Satu Mare. Manager: Nu am mai găsit caserola cu acel presupus vierme. A fost aruncată

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Cluj spital copii pateu de viermi viermi
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close