Antena 3 CNN Actualitate Locale Asta a primit de mâncare o proaspătă mămică, la Spitalul Municipal București. Soțul ei s-a revoltat: "Cum să nu înnebunești?”

Asta a primit de mâncare o proaspătă mămică, la Spitalul Municipal București. Soțul ei s-a revoltat: "Cum să nu înnebunești?”

O mamă internată la Spitalul Municipal din București a fost șocată de mâncarea primită imediat după ce a născut. Soțul său a făcut totul public pe Facebook.

Asta a primit de mâncare o proaspătă mămică, la Spitalul Municipal București. Soțul ei s-a revoltat: "Cum să nu înnebunești?”
Sursa foto: Facebook | Gabriel Cătălin
de Ioana Mircea    |    30 Ian 2023   •   14:55

Un bărbat a fost revoltat când a văzut ce a primit de mâncare soţia sa, din partea Spitalului Municipal Bucureşti, imediat după ce aceasta a născut. Omul a fotografiat "preparatele", iar imaginile au ajuns virale pe internet.

În ele, se vede o caserolă care conține trei felii de pâine cu o lingură de gem, un triunghi de brânză topită şi o bucată mică de unt.

"Mâncare de la Spitalul Municipal București pentru soția mea și pentru restul mămicilor ce au născut de curând și ar trebui să alăpteze, poftim să trăiești în România și să plătim asigurări??

Cum ca tată al copilului sau ca orice alt părinte să nu înnebunești când vezi atâta dezinteres și nesimțire, cum !?", a spus bărbatul pe Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Mâncare mucegăită şi pereţi cu igrasie, la un afterschool din Bucureşti. Inspectorii ANPC au închis locaţia

Mai mulţi internauţi au afirmat că această situaţie este similară la mai multe spitale din ţară:

"La Pitești îți dau o cana de ceai sau lapte , margarina și gem ( cutiuțe micuțe) și o felie mai grosuta de șuncă, un ou fiert, depinde ce au. Cam peste tot în România găsim așa masa."

"Așa îi și la Spitalul Municipal Slobozia Ialomița un meniu de bătaie de joc față de mămicile ce nasc acolo și nu numai.Asta e sistemul!"

"Nici la Constanța nu-i mai prejos!", sunt comentariile românilor de pe Facebook.

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close