Antena 3 CNN Actualitate Locale Manelist celebru, bătut la o nuntă în Călărași după ce a refuzat să cânte peste program

Manelist celebru, bătut la o nuntă în Călărași după ce a refuzat să cânte peste program

Un manelist celebru a fost bătut la o nuntă, de mai mulți nuntași, în Călărași, pentru că a refuzat să cânte peste program. Nuntașii supărați i-au distrus și instrumentele muzicale.

de Andreea Borboros    |    18 Iun 2023   •   16:04

Incidentul violent s-a petrecut noaptea trecută în Călărași, mai exact într-un cort în care avea loc o nuntă.

La finalizarea programului susținut de către interpretul de manele Sorinel Copilul de Aur, nuntașii i-au cerut acestuia să continue programul, însă, pentru că a refuzat, de aici și până la un adevărat scandal nu a fost decât un pas.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Babi Minune, filmat în timp ce bate și jefuiește un tânăr! Manelistul a fost reținut

Atât artistul, cât și trei colegi din formația sa au fost snopiți în bătaie de petrecăreți și pentru că nuntașii erau extrem de supărați s-au răzbunat inclusiv pe instrumentele cu care manelistul cântă la nunți.

La fața locului a sosit de urgență un echipaj de la Ambulanță, care i-a preluat pe cei patru agResați și i-a dus la Spitalul din Călărași, acolo unde au primit îngrijiri medicale, medicii susținând că sunt în afara oricărui pericol. În plus, toți cei patru au refuzat consultarea medico-legală.

Citește și: Pumni și picioare, împărțiți între angajații și clienții unui restaurant fast-food, în Satu Mare. De la ce a pornit conflictul

Cert este faptul că poliția din Călărași s-a autosesizat, iar agresorii sunt acum cercetați pentru loviri și alte violențe, dar și distrugere.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close