Antena 3 CNN Actualitate Locale Marian Godină, atac violent la un șef din Poliția Română pe tema ursului împușcat la Sibiu

Marian Godină, atac violent la un șef din Poliția Română pe tema ursului împușcat la Sibiu

Marian Godină, atac violent la un șef din Poliția Română pe tema ursului împușcat la Sibiu
12 Oct 2016   •   17:13

Celebrul polițist brașovean e tot mai revoltat după omorârea unui urs rătăcit în centrul Sibiului.

"Prefectul județului şi şeful IPJ Sibiu explică operatiunea de prindere a ursului. Primul care vorbeşte, chinuindu-se din răsputeri să lege trei fraze, spune că ursul a fost imobilizat. A fost executat, domnule prefect, nu imobilizat. Imobilizate par cuvintele dumneavoastră atunci când vă chinuiți să vorbiți cursiv.
Al doilea, şeful unui inspectorat județean de poliție vorbeşte cam la fel, cam cum mormăie probabil ursoaica ce îşi caută acum puiul. Domnul inspector şef ne spune că cei cu tranchilizante nu se aflau în curtea în care ursul a fost "identificat". Auzi la el, ursul a fost "identificat". Doamne fereşte! Omul a rămas cu limbajul milițienesc, de lemn. Cum s-a făcut asta domnule inspector şef? L-ați şi legitimat? Ați amprentat ursul? Poate nu era el ursulețul pe care îl căutați. Un film demn de cascadorii râsului! Măcar vede lumea ce oameni competenți sunt în funcții de conducere!", a scris Godnă, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marian Godina
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close