Antena 3 CNN Actualitate Locale El este Marian, tânărul ucis după ce s-a pus scut în fața vărului lui. Urma să se căsătorească în doar câteva luni

El este Marian, tânărul ucis după ce s-a pus scut în fața vărului lui. Urma să se căsătorească în doar câteva luni

Marian și-a pierdut viața sâmbătă, încercând să își salveze vărul. Avea doar 38 de ani, și în doar câteva luni trebuia să se căsătorească.

El este Marian, tânărul ucis după ce s-a pus scut în fața vărului lui. Urma să se căsătorească în doar câteva luni
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2023   •   12:27

Totul s-a întâmplat sâmbătă noaptea, în localitatea Râșnov din județul Brașov. Marian, care lucra ca jandarm de 16 ani, a mers în casa vărului său, pompier. La întâlnire au venit și alți doi cunoscuți de-ai bărbaților.  

Pe fondul consumului de alcool însă, spiritele s-au încins foarte repede. În special când în discuție a intervenit subiectul unei sume de 5.000 de euro, pe care vărul lui Marian nu i-ar fi returnat-o unuia dintre invitați.  

La un moment dat, păgubitul s-a făcut nevăzut. A mers acasă, de unde a luat un cuțit, s-a întors și a încercat să își facă singur dreptate. Astfel că s-a năpustit asupra celor trei bărbați, lovind cu sălbăticie. În urma atacului, Marian a murit, încercând să îi salveze viața vărului său. 

Localnicii spun că în vara aceasta, Marian urma să se căsătorească.  

"Pe unul l-a înjunghiat în gât. A sărit pentru vărul lui. Era jandarm. A sărit pentru el", povestește un martor.  

"Sunt vecinii noștri care sunt niște oameni foarte de treabă. Sunt șocată", mărturisește o localnică.  

"Transmitem condoleanțe familiei. Un coleg care și-a făcut datoria, treaba așa cum trebuie. Lucra la obiectivul de la Arhivele Naționale din Brașov", a declarat Luiza Dănilă, Jandarmeria Brașov, potrivit observatornews.ro. 

Citește și: "Mi-a spus că el este vinovatul!" Un vecin al lui Bogdan, tânărul care şi-a omorât copilul de un an, rupe tăcerea

Imediat după crimă, agresorul a fugit acasă, unde a încercat să își pună capăt zilelor.  

"Autorul s-ar fi îndreptat către locuința sa, în apropierea acesteia fiind și identificat în stare de inconștiență, cu tăieturi în zona brațelor", spune Zoltea Daniel, agent șef de poliție.  

A fost dus de urgență la spitalul din Brașov, după care a fost transferat la Spitalul Militar din Sibiu.  

Din nefericire, nici ceilalți doi bărbați nu au scăpat teferi. Pompierul este singurul care a scăpat cu răni ușoare, însă celălalt a ajuns la spital în stare gravă. 

Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal pentru omor.  

×
Subiecte în articol: Marian Radu Rasnov Brașov
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close