Antena 3 CNN Actualitate Locale Mărturia primarului din Mioveni care a fost bătut de un interlop: "Este jenant ca un infractor să intre într-o instituţie publică"

Mărturia primarului din Mioveni care a fost bătut de un interlop: "Este jenant ca un infractor să intre într-o instituţie publică"

Ion Georgescu, primarul din Mioveni, susţine că a fost agresat de un interlop, chiar în clădirea Primăriei. Incidentul a avut loc vineri seara, iar edilul spune că s-a trezit cu doi indivizi peste el. Unul dintre ei l-ar fi lovit şi i-ar fi rupt masca de protecţie, aşa că a chemat Poliţia. La audieri, bărbaţii au spus că sunt nevinovaţi.

Mărturia primarului din Mioveni care a fost bătut de un interlop: "Este jenant ca un infractor să intre într-o instituţie publică"
Sursa foto: Antena 3
de Mariana Zaharia    |    12 Feb 2022   •   08:34

Primarul a povestit că a văzut cum unul dintre bărbaţi, fost afacerist local, a intrat în Primărie şi s-a aşezat pe un scaun.

La câteva secunde, a apărut în uşă un alt individ care ar fi început să îl înjure.

Edilul descrie o scenă ca în filmele cu mafioţi

Doi au intrat în Primărie, iar afară aşteptau alţi doi bărbaţi într-o maşină de teren.

"Pe unul l-am văzut în birou, a început să mă apostrofeze pe mine şi pe comisarul Mihalcea. În momentul acela l-am întrebat ce caută aici, la ora asta. În acel moment am ieşit afară, am chemat paznicul, a fost o altercaţie în interior. M-a lovit. Este jenant ca un infractor să intre într-o instituţie publică şi să agreseze pe cineva", a declarat Ion Georgescu, în exclusvitate la Antena 3.

Edilul susţine că după acest incident a început să se teamă pentru viaţa lui.

"Din mass-media îl ştiu un tip violent, care ameninţă pe toată lumea, care spune în media că nimeni nu are ce să îi facă în judeţul Argeş. Este normal să fiu speriat", a mai declarat edilul.

La audieri, Stelică Crăciun a susținut că primarul a fost cel care a lovit primul

De cealalată parte, presupusul agresor susține că nu avea nimic de împărțit cu primarul și că de fapt el este victima.

"Când m-a văzut primarul, știind că i-am făcut mai multe plângeri, a sărit la mine și mi-a băgat mâna în gât. Ieși afară, tâlharule, ieși afară din Primărie. Mi-a zis să ies afară, am ieșit, nu am pus mâna pe el. Sunt camere de luat vederi, nu l-am agresat, nu l-am  înjurat, nu i-am zis absolut nimic", spune presupusul agresor.

Anchetatorii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere ale Primăriei și urmează să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.

"În jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mioveni au fost sesizați cu privire la faptul că primarul localității ar fi fost agresat, pe fondul unei stări conflictuale cu două persoane, în timp ce se aflau la sediul instituției. Polițiștii au identificat persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări", transmite Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeş..

Interlopul care l-a agresat pe primar a fost reţinut pentru 24 de ore

Între timp, bărbatul care l-a agresat pe primarul din Mioveni, chiar în sediul primăriei a fost a reţinut pentru 24 de ore.

Anchetatorii îl acuză că a intrat cu forţa în Primărie, nu şi de agresiune.

×
Subiecte în articol: primar Mioveni Ion Georgescu interlop
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close