Antena 3 CNN Actualitate Locale Mărturiile fostului soţ al Iulianei: Mama din Timişoara, terorizată de iubit înainte de a se arunca de pe bloc cu copiii

Mărturiile fostului soţ al Iulianei: Mama din Timişoara, terorizată de iubit înainte de a se arunca de pe bloc cu copiii

Apar informaţii noi în cazul tinerei mame din Timişoara care s-a aruncat de pe un bloc cu copiii în braţe. 

Mărturiile fostului soţ al Iulianei: Mama din Timişoara, terorizată de iubit înainte de a se arunca de pe bloc cu copiii
Sursa foto: Facebook
de Andreea Borboros    |    05 Mai 2022   •   08:23

Fostul ei soţ susţine că femeia avea un iubit care o teroriza. Ar fi un bărbat influent din oraş. Cu câteva zile înainte de sinucidere, femeia ar fi inspectat blocul de 10 etaje, iar înainte de sinucidere, şi-a închis telefonul. 

Astăzi trupurile neînsuflețite ale celor trei vor fi ridicate de la IML pentru înmormântare. Noile date din anchetă arată că Iuliana şi-ar fi premeditat gestul. 

Pentru anchetatori, se conturează acum şi ipoteza ca Iuliana să fi fost ameninţată de fostul iubit, un bărbat influent din oraş. 

Ieri, la audieri, fostul soţ a spus de problemele Iulianei cu fostul iubit din Timişoara care o ameninţa, el fiind şi o persoană influentă şi om de afaceri.

Potrivit fostului soţ, fostul iubit al Iulianei ar fi ameninţat-o în repetate rânduri şi ar fi făcut chiar o obsesie pentru ea. Ei se despărţiseră de puţin timp, iar de atunci şi până în ziua fatidică, bărbatul ar fi urmărit-o pas cu pas.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Iuliana s-ar fi plâns apropiaţilor de acest lucru, însă nu a mers şi la Poliţie, a mai povestit fostul soţ.

Declaraţia fostului soţ este acum probă importantă în dosar. Prietena femeii spune, însă, că Iuliana nu ar fi fost în depresie.

Femeia, care era absolvent de Psihologie, lucra ca agent imobiliar şi urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei.

Luna trecută, cei doi s-au împăcat, după ce bărbatul a venit în ţară, apoi a plecat din nou. 

Cei doi divorțaseră în 2020, femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, însă, după un timp a revenit la fostul soț.

Fostul soţ al Iulianei, mama care s-a aruncat de pe bloc, a fost audiat | S-a schimbat încadrarea în dosarul de moarte a copiilor

Fostul soţ al Iulianei, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii, a fost audiat miercuri şi s-a schimbat încadrarea în cazul dosarului morţii minorilor.

În acest caz, s-a schimbat încadrarea în dosarul de moarte a copiilor, astfel că acum este unul de omor, iar în cazul femeii, este dosar de omor din culpă.

Iniţial, toţi trei aveau dosar de omor din culpă.

Primele rezultate ale necropsiei în cazul mamei de la Timişoara care s-a aruncat pe bloc cu cei doi copii

Au venit primele rezultate ale necropsiei în cazul mamei de la Timişoara care s-a aruncat de pe terasa blocului împreună cu cei doi copii.

Rezultatele arată că este vorba despre o moarte deosebit de violentă, în cazul tuturor celor trei victime.

Cel mai probabil mâine dimineaţă, cele trei trupuri neînsufleţite vor fi ridicate de la Institutul de Medicină Legală şi duse la capelă, acolo unde tatăl copiilor şi bunica acestora se vor ocupa de înmormântare.

Ce mesaje posta pe internet Iuliana, mama din Timişoara care s-a aruncat cu copiii de pe bloc

Iuliana, mama din Timişoara care a murit după ce a sărit cu cei doi copii de pe bloc, îşi îndemna prietenii virtuali să răspândească iubire.

Femeia, care era absolvent de Psihologie, lucra ca agent imobiliar şi urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei.

Luna trecută, cei doi s-au împăcat, după ce bărbatul a venit în ţară, apoi a plecat din nou. Acum, bărbatul de 36 de ani urma să se întoarcă în țară pentru a se recăsători cu mama celor doi copii.

×
Subiecte în articol: Timișoara bloc mama Iuliana
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close