Antena 3 CNN Actualitate Locale Mașină de lux, blocată în noroi, pe un drum forestier din Buzău. Familia cu trei copii, salvată de jandarmi și voluntari

Mașină de lux, blocată în noroi, pe un drum forestier din Buzău. Familia cu trei copii, salvată de jandarmi și voluntari

Doi adulți și trei copii au fost salvați de jandarmi și de voluntari, după ce au rămas blocați cu mașina în noroi, pe un drum forestier din județul Buzău.

Mașină de lux, blocată în noroi, pe un drum forestier din Buzău. Familia cu trei copii, salvată de jandarmi și voluntari
Sursa foto: Jandarmeria Română | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2023   •   16:57

În a doua zi de Paște, jandarmii din Buzău au fost solicitați, prin apel la 112, să intervină pentru deblocarea unui autoturism rămas în noroi, în care se aflau cinci persoane, printre care și trei copii.

Se pare că membrii familiei s-au aventurat în munții Buzăului, iar după ce au vizitat mai multe obiective turistice, au dorit să se întoarcă acasă, în București.

Cu toate acestea, cei doi adulți și copiii lor au fost la un pas de a-și petrece noaptea în sălbăticie, după ce mașina cu care se deplasau, un Porsche Cayenne, a rămas blocată în noroi, pe un drum forestier.

"Deși traseul indicat de aplicația de navigație a fost respectat, autoturismul nu a mai putut înainta, existând pericolul de a rămâne în sălbăticie după lăsarea întunericului.

Citește și: Primele incidente cu "câinii roșii", în Ghencea | Sute de jandarmi mobilizați pentru meciul Steaua - Dinamo

În scurt timp, după apelul 112, jandarmii montani au sosit în locul indicat, alături de lucrători ai ISU Buzău, reprezentanți ai administrației publice locale a comunei Bozioru, precum și de voluntari din localitate, această echipă reușind să scoată autoturismul din noroi", a transmis Jandarmeria Română.

În final, mașina de lux a fost scoasă din noroi cu ajutorul tractorului deținut de un localnic.

Din fericire, persoanele aflate în mașină nu au avut nevoie de îngrijiri medicale și au putut să-și continue drumul spre casă.

×
Subiecte în articol: Buzau masina noroi jandarmi
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close