Antena 3 CNN Actualitate Locale Sute de jandarmi mobilizați pentru meciul Steaua - Dinamo. Mai mulţi suporteri au fost deja duşi la secţie

Sute de jandarmi mobilizați pentru meciul Steaua - Dinamo. Mai mulţi suporteri au fost deja duşi la secţie

Primele incidente dintre suporterii echipelor Dinamo și Steaua, înaintea meciului de diseară.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2023   •   18:20

UPDATE 18:00 - CSA Steaua şi Dinamo joacă în scurt timp pe stadionul Ghencea, însă meciul suporterilor a început mult mai devreme. 

Fanii celor două echipe s-au încăierat în faţa stadionului, în ciuda măsurilor sporite de securitate.

Mai mulţi suporteri au fost deja duşi la secţie, iar sute de jandarmi sunt în continuare în alertă pentru meciul care urmează să înceapă.

Fanii Stelei au intrat în conflict cu suporterii dinamoviști în fața arenei din Ghencea. Jandarmii au intervenit de urgență. Au fost lansate fumigene. 

În jurul orei 12:30, în zona stadionului Steaua, un grup de 10-15 suporteri ai echipei CSA Steaua a intrat în conflict cu un grup de aproximativ 40 de suporteri dinamoviști, veniți pentru amenajarea coregrafiei în stadion. Jandarmii prezenți în zona stadionului au intervenit prompt și au reușit să stopeze incidentul.

În urma incidentului, mai multe persoane au fost identificate, reținute și conduse la secțiile de poliție pentru luarea măsurilor legale. De asemenea, asupra acestora au fost găsite mai multe materiale pirotehnice.

Citește și: Procesul dintre FCSB şi CSA Steaua pentru palmaresul clubului Steaua Bucureşti va fi rejudecat

Între timp, jandarmii au ajuns în fața stației de metrou Petrache Poienaru, locul de întâlnire al suporterilor dinamoviști, care vor fi însoțiți pe tot traseul până la stadionul Ghencea de jandarmi.

Partida CSA Steaua București-Dinamo București, ultima din etapa a IV-a a Ligii secunde, va începe marți, la ora 19.00, pe stadionul din Ghencea. În prezent, Poli Iași și Steaua se află pe primele două locuri în clasament, Oțelul Galați este pe trei, iar Dinamo ocupă poziția a patra. Clasamentul play-off ului este completat de Gloria Buzău și Unirea Dej. 

La finalul play-off ului, primele două clasate vor promova direct în SuperLigă, în timp ce ocupantele locurilor trei și patru vor disputa baraj în dublă manșă cu locurile șapte și opt din play out-ul SuperLigii. Steaua nu are drept de promovare, așa că locul său va fi luat de următoarea clasată.

Autoritățile bucureștene au luat măsuri speciale privind securitatea deoarece se așteaptă la incidente provocate de fanii celor două formații.

 

×
Subiecte în articol: jandarmi meci de fotbal CSA Steaua Dinamo
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close