Antena 3 CNN Actualitate Locale Mașină de Poliție, distrusă cu ciocanul de un tânăr care trecea pe stradă, în Caraș-Severin: "Nu suport Poliția!"

Mașină de Poliție, distrusă cu ciocanul de un tânăr care trecea pe stradă, în Caraș-Severin: "Nu suport Poliția!"

Un bărbat din Caraș Severin a făcut praf o autospecială de Poliție cu un ciocan. Atacatorul a devastat mașina pe motiv că nu suportă oamenii legii.

Mașină de Poliție, distrusă cu ciocanul de un tânăr care trecea pe stradă, în Caraș-Severin: "Nu suport Poliția!"
Sursa foto: Facebook/ Europol
de Alexandra Axinia    |    24 Apr 2023   •   13:04

Atac de o violență incredibilă asupra unei autospeciale de Poliție care aparține postului din Măureni, județul Caraș Severin. Atacatorul le-a declarat agenților că nu suportă poliția și că va mai comite astfel de fapte. 

Ceea ce s-a întâmplat în Caraș Severin este incredibil. Un cetățean care trecea pe drum a pus mâna pe un ciocan și a făcut praf autospeciala Poliției.

Nu este vorba doar de un geam spart, mașina este efectiv tocata, fiecare bucățică este avariată, începând de la parbriz, până la lunetă. 

Citește și: Accident rutier extrem de grav în Teleorman! Un microbuz de transport persoane este implicat | Planul roșu a fost activat

În noaptea de 22 spre 23 aprilie, ora 01.20, polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au fost sesizați despre faptul că un bărbat distruge cu un ciocan o autospecială de poliție parcată în fața Postului de Poliție Măureni.

Polițiștii deplasați de urgență la fața locului l-au identificat pe cel în cauză, un bărbat de 23 de ani, din Măureni.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj. Față de bărbatul de 23 de ani, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

×
Subiecte în articol: Caras Severin poliție ciocan masina tanar
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close