Antena 3 CNN Actualitate Locale Fals medic, arestat după ce a promis vindecarea unei persoane în schimbul sumei de 7.000 de lei

Fals medic, arestat după ce a promis vindecarea unei persoane în schimbul sumei de 7.000 de lei

O persoană cu probleme locomotorii a ajuns victima unui fals medic din Braşov, care i-a promis vindecarea în schimbul sumei de 7.000 de lei.

Fals medic, arestat după ce a promis vindecarea unei persoane în schimbul sumei de 7.000 de lei
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    13 Iul 2023   •   17:49

Ancheta în privința falsului medic a pornit în urma unei sesizări. Aşa a ieşit la iveală că bărbatul, care se mai recomanda şi medic cardiolog, ar fi primit suma de 7,000 de lei de la o persoană, sub pretextul că îi va oferi tratament pentru afecțiuni locomotorii.

Mai mult, acesta ar mai fi înșelat anterior alte două persoane cu afecțiuni medicale, cărora bărbatul le-ar fi promis vindecarea, contra unor sume de bani sau bijuterii pe care le-a și primit.

Citeşte şi: Fișe medicale pentru permis, eliberate fără consultații, descoperite de poliţişti la un cabinet din Suceava

Astfel, investigațiile polițiștilor făgărășeni au dus la identificarea celui care pretindea că este medic, fiind vorba despre un bărbat de 36 de ani, din județul Dâmbovița, potrivit IPJ Brașov.

Falsul medic a fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar joi a primit mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

×
Subiecte în articol: medic fals Brașov IPJ Braşov
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close