Antena 3 CNN Actualitate Locale Un medic ginecolog din Iaşi şi-a decorat curtea cu păpuşi gonflabile, cătuşe şi mesaje deocheate pentru vecini

Un medic ginecolog din Iaşi şi-a decorat curtea cu păpuşi gonflabile, cătuşe şi mesaje deocheate pentru vecini

Un medic ginecolog din Iași și-a făcut o adevărată expoziție de păpuși gonflabile, cătușe, manechine dezbrăcate, în propria curte și chiar le-a lăsat și mesaje deocheate vecinilor, care au avut de comentat la adresa lui și a pasiunii sale.

Un medic ginecolog din Iaşi şi-a decorat curtea cu păpuşi gonflabile, cătuşe şi mesaje deocheate pentru vecini
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Roxana Mihăiescu    |    25 Ian 2024   •   15:02

Nicu Alecsandrescu, un cunoscut un medic ginecolog din Iași, locuiește în Horpaz, comuna Miroslava. În anul 2021, după moartea părinților, medicul a început să colecționeze diferite obiecte ciudate.

După ce a reușit să adune aceste obiecte, printre care manechine, jucării sexuale sau cătușe, bărbatul a ales să le expună pe toate în curtea casei. Vecinii se arată total nemulțumiți de expoziția vecinului lor, ba chiar i-au adresat comentarii răutăcioase.

Deanjat de vorbele vecinilor săi, bărbatul a ieșit la atac. Nicu a expus și câteva mesaje controversate („Sunt plecat la cimitir (viu)”, „Băiat cu ulei, caut fată cu tigaie”, „Sunt plecat cu sorcova”), la adresa lor.

Acum însă, Nicu are de gând să pregătească o surpriză pentru cei care locuiesc în cartierul său.

”Lumea este răutăcioasă, vecinii au zis că pun mâinile la ochi când trec pe lângă casa mea. Mamele acelea care vin cu țigara în gură, dezbrăcate și bete, stau cu țigara în gură și se holbează la exponatele mele din curte. Dar ce am făcut eu, asta este pasiunea mea, nu am treabă cu nimeni.

Pe poartă aveam o grenadă, dar cineva mi-a luat-o, tot mai vin unii și îmi iau lucrurile, nu prea îmi place lucrul acesta. Eu spre toți vecinii am îndreptate arme care culisează pe o țeavă. Vreau să îmi mai iau acum vreo 10 butelii, să îmi iau și 100 de metri de țeavă, o pun sus și buteliile să culiseze pe țeava respectivă. Iar deasupra să scriu ca la Înviere, «veniți de luați lumină»”, povestește Nicu Alecsandrescu, potrivit BZI.

Citește și: Un bărbat din Vaslui și-a pus poartă pe un drum public, după ce a cumpărat o casă în fața locuinței sale

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări imagini cu expoziția din curtea medicului ginecolog. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Din cauza singurătății am descoperit această pasiune”

Medicul are de gând să-și extindă expoziția, cu cât mai multe obiecte fantastice. În locuință are și mai multe obiecte, însă nimeni nu le poate admira, deocamdată.

”În 2021, mi-au murit părinții, am rămas singur, iar din cauza singurătății am descoperit această pasiune. Am fost și căsătorit cu mulți ani în urmă, dar nu mai am familie acum. Am lucrat la Fortus în urmă cu 30 de ani, am suferit un accident, am probleme cu picioarele, cu stomacul, iau cam un kilogram de pastile pe lună. Am pensie, strâng banii și îmi cumpăr ce am nevoie pentru expoziția mea.

Este doar începutul, am planuri mari la mine acasă. Vreau să îmi iau un sicriu, îi pun 4 roți, motor, volan și îl expun la poartă, acolo. Vreau să îmi consolidez acoperișul ca să îmi pun 3 mașini pe casă, poliția, ambulanța și pompierii. În casă am și mai multe păpuși, le-am îmbrăcat în crăciunițe, am peste tot, dar nu vreau să le vadă nimeni încă. Problema este că nu prea găsesc manechine și am luat păpuși gonflabile.

Eu dorm într-un sicriu, în caz de se întâmplă vreo ceva, iar lângă am un panou de comandă de unde activez alarmele de la poartă. Eu am și în curte animale, am câini, găini, rațe, le îngrijesc, am 10 câini, copiii se mai uită la ele, vreau să îmi iau și un păun. Mai merg și prin cimitir și fac filmări când se sapă gropile, după care le am stocate undeva, iar pe fundal le pun pe diferite melodii”, mai precizează Nicu Alecsandrescu, pentru sursa citată.

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close