Antena 3 CNN Actualitate Locale Medici amenințați cu moartea de soțul unei paciente

Medici amenințați cu moartea de soțul unei paciente

Medici amenințați cu moartea de soțul unei paciente
Sursa foto: Foto: Pixabay
16 Mar 2017   •   07:49

Un bărbat din Galaţi a fost amendat de jandarmi, după ce a spart un geam de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Galaţi şi a ameninţat cu moartea personalul medical şi pacienţii, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi, Mircea Bădin. 

Bărbatul, însoţit de un prieten, era supărat că a fost nevoit să o aducă singur la spital pe soţia sa, care acuza dureri de cap, el susţinând că a sunat la ambulanţă degeaba. El a intrat în camera de triaj de la UPU, în care se aflau mai multe asistente şi un pacient, a spart geamul cu pumnul, a adresat injurii personalului medical pe care l-a ameninţat cu moartea. Omul a sărit la bătaie şi la agentul de pază de la UPU, care a solicitat ajutorul colegilor, aceştia fiind cei care au şi sunat la 112, potrivit sursei citate. 

La faţa locului a ajuns un echipaj al jandarmeriei, care a aplanat conflictul, l-a ridicat pe bărbat şi l-a sancţionat cu o amendă de 1.000 de lei, soţia lui rămânând în spital pentru a fi investigată. 

"Bărbatul care a provocat un scandal la Spitalul Judeţean a fost amendat cu 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Vom continua cercetările în acest caz pentru aflarea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut", a precizat Bădin. 

Potrivit şefului UPU SMURD Galaţi, Angel Trifan, se va înainta o plângere penală împotriva agresorului de la spital.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close