Antena 3 CNN Actualitate Locale Un microbuz cu 15 pasageri a ieșit de pe şosea, după ce şoferul a făcut infarct la volan, în Prahova

Un microbuz cu 15 pasageri a ieșit de pe şosea, după ce şoferul a făcut infarct la volan, în Prahova

Un microbuz în care se aflau 15 pasageri a ieșit de pe șosea, duminică dimineața, în comuna Dumbrava, din județul Prahova. 

Un microbuz cu 15 pasageri a ieșit de pe şosea, după ce şoferul a făcut infarct la volan, în Prahova
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Georgescu    |    06 Mar 2022   •   11:58

Totul s-a întâmplat după ce şoferul micrbozului a făcut stop cardio-respirator şi a murit.

Din primele informaţii, șoferului microbuzului, un bărbat de 50 de ani, i s-ar fi făcut rău, pierzând astfel controlul direcției de deplasare, intrând în șanț, informează Poliţia.

"În această dimineață, pe DJ 101 F, în afara satului Dumbrava a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicat un microbuz care transporta pasageri. 

Din primele verificări a reieșit faptul că, șoferului microbuzului, un bărbat în vârstă de 50 de ani i s-ar fi făcut rău, pierzând astfel controlul direcției de deplasare, ulterior intrând în șanțul aferent sensului său de deplasare.  

În urma evenimentului rutier, pasagerii nu au suferit vătămări corporale. 

Conducătorul auto a fost resuscitat de echipajul medical sosit la fața locului, fără rezultat, ulterior fiind constatat decesul acestuia", se arată în comunicatul Poliţiei Prahova.

Nu au fost înregistrate victime în rândul pasagerilor, a transmis ISU Prahova.

×
Subiecte în articol: microbuz prahova
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close