Antena 3 CNN Actualitate Locale Mii de credincioşi la Brâul Maicii Domnului, adus din Grecia la catedrala Sfânta Parascheva din Voluntari

Mii de credincioşi la Brâul Maicii Domnului, adus din Grecia la catedrala Sfânta Parascheva din Voluntari

Pelerinii se înghesuie în ultima zi de închinare la Brâul Maicii Domnului de la Mănăstirea Catoxenia din Grecia, adus la noi în țară. Credincioșii au venit din toate colțurile țării la Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva din Voluntari. Acolo se află și un fragment din moștele Sfântului Stelian, ocrotitorul copiilor.

Mii de credincioşi la Brâul Maicii Domnului, adus din Grecia la catedrala Sfânta Parascheva din Voluntari
de Cristina Ştefan    |    03 Iul 2022   •   10:40

Sunt momente unice, încărcate de multă emoție pentru mii de credincioși care au venit la Catedrala Sfintei Cuvioase Parascheva din Voluntari. Oamenii au venit din toate colțurile țării duminică dimineaţă, pentru a asista la liturghie şi a se închina la sfintele relicve.

Pe lângă racla cu Brâul Maicii Domnului și moaştele Sfântul Stelian, pelerinii se pot închina şi la un set de veșminte ale Sfintei Parascheva de la Iași.

Oamenii așteaptă cu multă răbdare să ajungă să se închine în special la Brâul Maicii Domnului despre care se spune că a vindecat foarte mulți bolnavi, în special pe cei de cancer, dar a ajutat și foarte multe femei care nu puteau să rămână însărcinate.

Așadar, pelerinii vin cu evlavie să se închine, în special pentru sănătate, pentru iertarea păcatelor, pentru pace, dar și pentru liniște sufletească.

Este ultima zi de pelerinaj la Catedrala Sfintei Parascheva din Voluntari, o zi în care sunt așteptați cei mai mulți pelerini.

×
Subiecte în articol: Brâul Maicii Domnului Voluntari
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close