Antena 3 CNN Actualitate Locale Mii de oameni rămaşi fără apă de Paşte. Pe cine se dă vina

Mii de oameni rămaşi fără apă de Paşte. Pe cine se dă vina

Paștele a venit cu o veste proastă pentru mii de oameni din judeţul Maramureş. Locuitorii din oraşul Ulmeni, cât şi cei din satele din apropiere nu mai au apă încă din noaptea de Înviere.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mai 2024   •   08:42

Mii oameni din orașul Ulmeni, județul Maramureș au rămas fără apă încă din noaptea de Înviere. Localnicii dau vina pe o asociație agricolă care ar fi alimentat utilajele pentru a stropi terenurile cu erbicid.

Administratorul asociației agricole se apără însă şi spune că nu cei 3.600 de litri de apă folosiţi pentru a alimenta utilajele au lăsat fără apă oraşul şi satele din împrejurimi.

"Vă dați seama că nu am apă să mă alimentez. De mâine mă duc la Sălsig, acolo nu este problemă la hidrant. Numai aici o fost problema aceasta.
Dacă alții pot folosi și eu nu pot folosi. Cel cu spălătoria, dacă tot nu o fost apă. Eu nu cred, sincer vă spun, nu cred că din cauza mea. Eu îmi cer scuze, dar hai să ne gândim la 3600 de litri de apă.

Bărbatul mai spune că de 12 ani se ocupă de stropirea terenurilor din Ulmeni cu erbicid şi că nu s-a mai confruntat până acum cu o astfel de problemă.

×
Subiecte în articol: apa Paste Maramureș
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close