Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără înjunghiată în ziua de Paște de tatăl iubitului ei. Bărbatul a vrut apoi să își pună capăt zilelor în cimitir

Tânără înjunghiată în ziua de Paște de tatăl iubitului ei. Bărbatul a vrut apoi să își pună capăt zilelor în cimitir

O tânără în vârstă de 16 ani a fost înjunghiată de tatăl iubitului ei, în ziua de Paște. Bărbatul s-a dus apoi în cimitir să își pună capăt zilelor. Polițiștii au intervenit la timp pentru a-l salva.

Tânără înjunghiată în ziua de Paște de tatăl iubitului ei. Bărbatul a vrut apoi să își pună capăt zilelor în cimitir
Sursa foto: Hepta
de Ioana Mircea    |    05 Mai 2024   •   19:23

Un incident dramatic a avut loc astăzi, în jurul orei 12:00, în orașul Tășnad din județul Satu Mare. Un bărbat în vârstă de 56 de ani a înjunghiat o tânără de 16 ani.

Tânăra a fost transportată la spital cu multiple plăgi înjunghiate și o pierdere semnificativă de sânge, la fel ca și agresorul, care s-a automutilat într-o tentativă de suicid.

Conform informațiilor, agresorul ar fi așteptat momentul în care minora a rămas singură în casă, mama acesteia fiind plecată la magazin. Ulterior, bărbatul ar fi pătruns în locuință și ar fi atacat-o pe victimă cu un cuțit, provocându-i mai multe răni grave.

După aceasta, agresorul s-ar fi îndreptat către un cimitir aflat în apropiere, unde a încercat să se sinucidă. Poliția a intervenit rapid și l-a oprit la timp.

Presa locală susține că acest conflict ar fi avut rădăcini mai vechi, minora fiind iubita fiului agresorului. În prezent, medicii încearcă să stabilească gravitatea rănilor suferite de victimă. Dacă viața acesteia a fost pusă în pericol, se va iniția un dosar penal pentru tentativă de omor. În caz contrar, vor fi luate în considerare acuzații de vătămare corporală și violare de domiciliu, potrivit presasm.ro.

×
Subiecte în articol: Tășnad Satu Mare femeie înjunghiată
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close