Antena 3 CNN Actualitate Locale Un militar din cadrul Forțelor Aeriene Române a fost găsit mort. Bărbatul s-ar fi înecat cu un măr

Un militar din cadrul Forțelor Aeriene Române a fost găsit mort. Bărbatul s-ar fi înecat cu un măr

Un caporal român a fost găsit astăzi fără suflare în camera lui. Medicii s-au chinuit din răsputeri să îl readucă la viață, însă din păcate au fost nevoiți să îi declare decesul.

Un militar din cadrul Forțelor Aeriene Române a fost găsit mort. Bărbatul s-ar fi înecat cu un măr
de Ioana Mircea    |    15 Feb 2023   •   00:00

Caporalul clasa a II-a Marian Pascu din cadrul Forțelor Aeriene Române a murit astăzi în Baza 57 Mihail Kogălniceanu, din județul Constanța. Acesta era încadrat la Centrul 70 Geniu Pantelimon și se afla în misiune în Baza 57 Mihail Kogălniceanu.

Potrivit Ministerului Apărării Naționale, militarul, care se afla la odihnă, a fost găsit în patul său de colegi, în jurul orei 16.30, în stare de inconştienţă.

„Personalul medical al bazei i-a acordat primul ajutor, militarul fiind ulterior preluat de către un echipaj SMURD. Cu toate eforturile echipelor medicale, caporalul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat”, au afirmat reprezentanții MAPN.

Citește și: Presupus balon de spionaj, detectat pe cerul României. A dispărut misterios de pe radarele aeronavelor române

Conform procedurilor, a fost sesizat Parchetul Militar Constanța, cauza exactă a decesului urmând a fi stabilită după finalizarea procedurilor medico-legale. Comandantul unităţii de care aparţinea militarul a numit o comisie de cercetare a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Marian Paşcu avea 43 de ani, era angajat al MAPN din anul 2006. Acesta era căsătorit şi avea un copil de 12 ani. Conducerea Ministerului Apărării Naționale și-a exprimat regretul pentru această pierdere și a transmis condoleanțe familiei, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Forţele Aeriene Române
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close