Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiță de trei ani din Neamț a ajuns la spital după ce a băut antigel

O fetiță de trei ani din Neamț a ajuns la spital după ce a băut antigel

O clipă de neatenție din partea mamei a fost de ajuns ca o fetiță de doar trei ani să bea antigel. Mama a sunat imediat la 112.

O fetiță de trei ani din Neamț a ajuns la spital după ce a băut antigel
Sursa foto: pexels.com
de Alexandra Axinia    |    13 Oct 2023   •   17:48

"La data de 12 octombrie, în jurul orei 13:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați, prin apel 112, de către o tânără în vârstă de 20 de ani, din Răucești, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 3 ani, a băut antigel.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce tânăra de 20 de ani se afla în imobilul personal, din localitatea Răucești, ar fi găsit-o pe minora de 3 ani, în curtea locuinței,  lângă o sticlă cu antigel", transmite IPJ Neamț, conform Știri-Neamț

Citește și: O minoră de 13 ani din Olt a ajuns la spital după ce a fumat o țigară care ar fi conţinut substanţe psihoactive

La fața locului a ajuns un echipaj medical, care a preluat fetița și a transportat-o la spital. Polițiștii nemțeni au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: minora antigel IPJ Neamț
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close