Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi minori din Neamț s-au filmat cum jefuiesc un bătrân și au postat totul pe Facebook: ”Data viitoare...”

Doi minori din Neamț s-au filmat cum jefuiesc un bătrân și au postat totul pe Facebook: ”Data viitoare...”

Doi minori, ambii în vârstă de 17 ani, din Municipiul Roman, județul Neamț, au postat pe rețeaua de socializare Facebook momentul când tâlhăreau un bătrân fără adăpost.

Doi minori din Neamț s-au filmat cum jefuiesc un bătrân și au postat totul pe Facebook: ”Data viitoare...”
Sursa foto: captură imagini amator
de Alexandra Apostol    |    19 Ian 2023   •   19:46

Doi tineri din Roman l-au deposedat cu forța pe un bătrân de suma de 3 lei și de un telefon mobil în valoare de 200 lei. Incidentul a avut loc la finalul anului trecut.

Polițiștii s-au sesizat după ce au văzut imaginile pe reţelele sociale și au reuşit să rețină făptuitorii pentru 24 de ore. Aceştia urmează să fie deferiți justiției pentru acuzația de tâlhărie calificată.  Minorii au fost duși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

”La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției municipiului Roman s-au sesizat din oficiu cu privire la un material postat în mediul online, în care o persoană este agresată de mai mulți tineri și deposedată de un telefon mobil și o sumă de bani. Atât persoana vătămată cât și persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate de polițiști, fiind conduse la sediul Poliției municipiului Roman, în vederea continuării cercetărilor”, a transmis IPJ Neamț.

Citește și: O nouă înşelăciune în România! Falşi angajaţi la gaz filmaţi când furau din casa unui pensionar din Cluj-Napoca. Ce metodă foloseau

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că un bărbat, în vârstă de 63 de ani, se afla într-un spațiu improvizat, și a fost agresat de doi minori atât verbat cât și fizic.

În timp ce unul dintre minori îl bătea și amenința pe bătrân, un altul filma și încerca să-și liniștească prietenul.

În baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei doi sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

×
Subiecte în articol: Neamţ IPJ minori jaf batran
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close