Antena 3 CNN Actualitate Locale Mire și mireasă, în clăpari și cu ochelari de schi, pe pârtia din Poiana Brașov: "Ne doream să facem aceste poze"

Mire și mireasă, în clăpari și cu ochelari de schi, pe pârtia din Poiana Brașov: "Ne doream să facem aceste poze"

Un cuplu proaspăt căsătorit din Brașov a decis să își îmbrace hainele de nuntă, să se echipeze cu clăpari și ochelari de schi și să își facă pozele pentru album pe pârtie în Poiana Brașov.

Mire și mireasă, în clăpari și cu ochelari de schi, pe pârtia din Poiana Brașov: "Ne doream să facem aceste poze"
Sursa foto: observatornews.ro
de Ioana Mircea    |    24 Mar 2024   •   17:32

Cu vremea perfectă și zăpada abundentă, pasionații de schi s-au delectat sâmbătă cu peisajele spectaculoase ale masivului Postăvaru din Poiana Brașov.

Un cuplu proaspăt căsătorit a ales să își ducă povestea de dragoste pe pârtiile încărcate cu zăpadă, îmbrăcați cu rochie de mireasă și costum de mire, dar și cu clăpari și ochelari de schi.

"Am venit pentru a face niște poze după nuntă. Suntem amândoi brașoveni și ne doream să facem aceste poze în Poiana Brașov", a spus mirele.

Ei au ales să își încununeze amintirile de nuntă cu o ședință foto specială pe pârtiile încărcate cu zăpadă aflate în splendida Poiană a Brașovului.

Pe lângă atmosfera romantică, turiștii s-au bucurat și de condițiile excelente de schi. Toate pârtiile din zona superioară a masivului Postăvaru au fost deschise, până la punctul de îmbarcare în linia de telescaun Ruia. Stratul de zăpadă s-a măsurat la peste 30 de centimetri, oferind o experiență de schi de neuitat.

Cu toate acestea, instructorii atrag atenția că schiatul în zăpada primăvăratică necesită adaptabilitate.

"E foarte important să își regleze echipamentul în funcție de starea zăpezii. Dimineața este mai înghețată, atunci canturile la schiuri trebuie să fie ascuțite, clăparii trebuie să fie strânși corespunzător. Se schiază satisfăcător. Dar dimineața zăpada este de cinci stele", a explicat Daniel Pop, instructor de schi, potrivit observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: mire mireasa schi poiana brasov
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close