Antena 3 CNN Actualitate Locale Ninge în Poiana Brașov. Stratul de zăpadă depus depășește 20 de centimetri

Ninge în Poiana Brașov. Stratul de zăpadă depus depășește 20 de centimetri

Veste bună pentru pasionații de schi! Pe pârtiile din Poiana Brașov s-a așternut un strat considerabil de zăpadă.

Ninge în Poiana Brașov. Stratul de zăpadă depus depășește 20 de centimetri
de Ioana Mircea    |    13 Mar 2024   •   10:30

Codul Galben de ninsori, emis de meteorologi, a adus un strat considerabil de zăpadă în Poiana Brașov. Ieri după amiază a început să ningă puternic în Masivul Postăvarul, moment în care s-a depus și noul strat de zăpadă de câțiva centimetri.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu zăpada de pe pârtiile de schi din Poiana Brașov.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ulterior, seara, cei din Poiana Brașov, au postat un videoclip pe Facebook în care se putea observa că ninge în continuare, de data aceasta ca în povești. Brazii abia mai puteau susține zăpada care îi acoperea. Cei din Poiana Brașov au menționat că stratul de zăpadă atingea la acel moment 20 cm la Telegondolă.

În această dimineață, pârtiile din Poiana Brașov sunt acoperite de un strat de zăpadă bun pentru pasionații de schi. 

Meteorologii au transmis următoarele temperaturi care au fost înregistrate în această dimineață -11 grade la Vf Omu, -7 grade la Bâlea, -7 grade la Țarcu, -6 grade la Ceahlău, -5 grade la Călimani, -3 grade la Parâng, -3 grade la Bucin, -2 grade la Sinaia, -2 grade la Păltiniș, -2 grade la Cotnari, -2 grade la Darabani, -1 grad la Rădăuţi.

Totodată, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, astăzi, o avertizare meteo valabilă de astăzi, 13 martie 2024, începând cu ora 10.00 până vineri, 15 martie 2024, la ora 10.00.

Potrivit ANM, în intervalul menţionat vor fi precipitaţii în toate regiunile şi se vor acumula cantităţi de apă în general de 10-15 l/mp. În zona Carpaţilor Meridionali, în Transilvania şi Muntenia, local precipitaţiile vor fi moderate şi se vor acumula 25-30 l/mp şi izolat peste 40 l/mp.

"Vor fi ploi, iar în zona montană, în special la altitudini de peste 1.200 de metri, vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă, local consistent. În jumătatea de nord a Moldovei şi estul Transilvaniei vor fi precipitaţii mixte", se arată în avertizarea meteo de la ANM.

×
Subiecte în articol: zapada schi poiana brasov
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close