Antena 3 CNN Actualitate Locale Misterul din spatele grenadei artizanale legată de gardul unei case din Ilfov

Misterul din spatele grenadei artizanale legată de gardul unei case din Ilfov

Apar noi detalii privind ancheta de amploare după ce o grenadă a fost găsită legată de gardul unei gaze din localitatea Vidra, în Ilfov.

Misterul din spatele grenadei artizanale legată de gardul unei case din Ilfov
de Denisa Dicu    |    07 Ian 2023   •   17:06

Reamintim că pe data de 6 ianuarie o grenadă pusă într-un borcan a fost găsită legată de gardul unei locuințe din localitatea Vidra, județul Ilfov.

La mai puțin de 24 de ore polițiștii au fost sesizați din nou de localnici, care au găsit în curte o sticlă cu o substanță inflamabilă. Mai exact, un recipient ce conținea diluant.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului s-au deplasat din nou, astăzi, polițiștii, criminaliștii, dar și polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale din Ilfov, care au continuat verificările acolo.

Au luat amprente, au făcut măsurători și au luat și imagini de pe camerele de supraveghere pentru a-l identifica pe bărbatul care ar fi amenințat de două ori, aceeași familie.

Prima dată ieri când a montat acea grenadă lipită de gardul care înconjoară locuința și a doua oară astăzi, în jurul orei 8 dimineața când ar fi aruncat în curte o sticlă cu diluant.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, totul ar fi început de la o reglare de conturi. Mai exact, proprietarul casei i-ar fi promis acestuia că îi va livra o cantitate de fier, lucru care nu s-a întâmplat, deși ar fi primit banii promiși de la cel care a început să îl amenințe.

Acum, polițiștii fac mai multe verificări pentru a-l găsi pe bărbatul care a montat ieri grenada și a aruncat astăzi o un recipient cu o substanță inflamabilă, iar cercetările sunt continuate în acest caz și de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, într-un dosar penal deschis pentru tentativă de omor.

×
Subiecte în articol: grenada casa gard Vidra Ilfov
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close