Antena 3 CNN Actualitate Locale Moment dramatic la procesul lui Vlad Pascu: mamei lui Sebastian, tânărul ucis de şoferul drogat, i s-a făcut rău în sala de judecată

Moment dramatic la procesul lui Vlad Pascu: mamei lui Sebastian, tânărul ucis de şoferul drogat, i s-a făcut rău în sala de judecată

Un incident a avut loc la procesul lui Vlad Pascu, desfășurat la Mangalia.

de Delia Bulgaru    |    04 Apr 2024   •   11:28

La termenul de astăzi, mamei lui Sebastian, tânărul ucis de șoferul drogat în tragedia petrecută la 2 Mai, i s-a făcut rău în sala de judecată. 

"Un moment foarte dificil pentru părinții celor doi tineri care și-au pierdut viața în tragedia provocată anul trecut de șoferul drogat Vlad Pascu.

Presiunea uriașă a făcut-o să cedeze pe mama lui Sebastian Olariu. Femeia a început să plângă în sala de judecată în momentul în care au fost rememorată scena accidentului și faptul că fiul său a fost practic rupt în două după impactul cu mașina condusă de Pascu.

Mama tânărului ucis a luat câteva medicamente chiar în sala de judecată, pentru a-și reveni. Nu a fost nevoie să fie chemată ambulanța, iar ședința a continuat.

Unul dintre martori a fost dat afară de judecătoare, care i-a spus că va fi chemat înapoi în sală atunci când va fi nevoie de mărturia sa.

În plus, sunt mai mulți jurnaliști cărora nu li s-a permis accesul, pe motiv că nu sunt suficiente locuri pe scaun, asta, în pofida faptului că ședința de judecată a fost declarată publică", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Delia Bulgaru.

Procesul lui Vlad Pascu, care a ucis anul trecut doi tineri în localitatea 2 Mai în timp ce conducea drogat, se judecă în continuare la Judecătoria Mangalia.

Cererea procurorilor, de strămutare a cazului, a fost respinsă miercuri de instanța de apel.

Judecătoarea din dosar, Ioana Ancuța Popoviciu, s-a făcut remarcată prin mai multe momente scandaloase. 

La primul termen, ea a cerut buletinul lui Sebastian Olariu, tânărul ucis de Pascu, fără să știe că victima a decedat. 

Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că Inspecția Judiciară s-a sesizat în acest caz, întrucât judecătoarea avea obligația să studieze dosarul înainte de termenul de judecată.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close