Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul impactului între cele două BMW-uri, filmul tragediei din Borşa în care a murit o fată de 15 ani

Momentul impactului între cele două BMW-uri, filmul tragediei din Borşa în care a murit o fată de 15 ani

Momentul impactului între cele două BMW-uri implicate în cumplitul accident din Borşa a fost filmat de o cameră de supraveghere aflată în zonă.

Momentul impactului între cele două BMW-uri, filmul tragediei din Borşa în care a murit o fată de 15 ani
Sursa foto: Instagram | Antena 3 | Cameră de supraveghere
de Vasile Dale    |    07 Aug 2021   •   00:09

Impactul devastator între cele două BMW-uri a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în zonă, în oraşul Borşa din judeţul Maramureş, acolo unde s-a produs nenorocirea.

Yasmina, o fată care urma să împlinească 15 ani peste câteva zile, a murit în maşina iubitului ei, după ce acesta a condus cu viteză şi a pierdut controlul direcţiei.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se poate observa cum maşina condusă de iubitul fetei, un BMW Seria 7, derapează pe şosea şi se răsuceşte.

În acel moment, şoferul aflat în celălalt BMW, model X6, a încetinit şi aproape că s-a oprit, atunci când maşina care venea cu viteză s-a izbit de el.

Fata de 15 ani aflată pe scaunul din dreapta faţă a murit pe loc, impactul fiind chiar în lateralul maşinii, în zona în care se afla ea.

În total, trei persoane au fost găsite inconştiente de pompierii de la Descarcerare, medicii SMURD şi cei de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Maramureş.

Yasmina a murit cu câteva zile înainte să împlinească 15 ani în cumplitul accident din Borşa

Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

Pompierii s-au chinuit zeci de minute să scoată victimele din fiarele contorsionatele ale maşinilor. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru fata în vârstă de 15 ani, din comuna Moisei.

Alte două victime, o fată de 16 ani şi un tânăr de 24 de ani, au ajuns în stare gravă la spital.

×
Subiecte în articol: accident Borșa Maramureș
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close