Antena 3 CNN Actualitate Locale Motivul incredibil pentru care un militar din Iași care a condus beat a fost iertat de instanță

Motivul incredibil pentru care un militar din Iași care a condus beat a fost iertat de instanță

Motivul incredibil pentru care un militar din Iași care a condus beat a fost iertat de instanță
29 Ian 2019   •   10:32

Tribunalul Militar Iași a stabilit ca un caporal care a condus beat pe un drum european să nu fie condamnat. Judecătorii au stabilit o amânare a pedeapsei de doi ani de închisoare în cazul caporalului. 

Sentinţa îl ajută pe Moga să îşi păstreze şi haina militară, o eventuală condamnare ducând şi la excluderea sa din Armată.

Moga a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii militari. Avocatul său a precizat că Moga „este cunoscut în comunitate, cât şi la locul de muncă ca o persoană onestă şi muncitoare, este activ în comunitate, implicându-se în viaţa cotidiană, este sportiv legitimat, făcând parte din echipa de fotbal a comunităţii, echipă care activează în Liga a III-a“.

La rândul său, cu ocazia ultimului cuvânt, individul a spus că regretă fapta, îi pare rău că şi-a dezamăgit familia, superiorii, şi că îşi doreşte foarte mult să continue cariera militară, potrivit ziaruldeiasi.ro.

×
Subiecte în articol: militar Iași beat
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close