Antena 3 CNN Actualitate Locale Mugurel este profesor de religie și ce le face elevilor e incredibil: ”Nu a existat nici cea mai mică dorinţă sexuală…”

Mugurel este profesor de religie și ce le face elevilor e incredibil: ”Nu a existat nici cea mai mică dorinţă sexuală…”

Mugurel este profesor de religie și ce le face elevilor e incredibil: ”Nu a existat nici cea mai mică dorinţă sexuală…”
05 Noi 2019   •   12:09

Savu Dumitru Mugurel este profesorul din Dâmboviţa, acuzat de hărţuirea sexuală a elevilor. Cadrul didactic recunoaşte că se apropie de de copiii pe care îi are în grijă, mai mult decât i-ar putea cere meseria, dar susţine că nu a avut niciodată gânduri ascunse. 

”Dacă am văzut un copil trist că a luat o notă la testul iniţial mică, l-am îmbrăţişat, i-am spus: eu sunt lângă tine, eu te încurajez, nota asta nu va fi trecută în catalog, eu cred în tine, lucruri de încurajare. Sau dacă făcea gălăgie mă duceam la el, îl gâdilam, îl ciupeam de spate, i-am făcut un masaj. Modul în care s a spus că sărutam elevii, neadevărat, nu m-am dus să îi sărut, cel mult i-am pupat părinteşte pe păr sau obraz de ziua lui sau a venit la sfârşit de oră sî îl mai pup o dată. Nu a existat nici cea mai mică dorinţă sexuală în gesturile mele, niciodată nu m-am gândit la aşa ceva la un copil. Cum s-au interpretat lucrurile...a fost groaznic pentru mine. Le-am explicat cum să se păzească de oamenii periculoşi pe reţelele de socializare, în apropierea şcolii, în mediul în care trăiesc” a povestit profesorul pentru Stirile Kanal D.

Citește și: Acuzații grave la adresa unui profesor din Pucioasa: „Fiul meu ne-a spus ce le face în timpul orelor”

 

 

×
Subiecte în articol: profesor religie elevi
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close