Antena 3 CNN Actualitate Social Acuzații grave la adresa unui profesor din Pucioasa: „Fiul meu ne-a spus ce le face în timpul orelor”

Acuzații grave la adresa unui profesor din Pucioasa: „Fiul meu ne-a spus ce le face în timpul orelor”

Acuzații grave la adresa unui profesor din Pucioasa: „Fiul meu ne-a spus ce le face în timpul orelor”
Sursa foto: Foto: Adevărul
03 Noi 2019   •   22:29

Acuzații grave în învățământul românesc. Un profesor de cultură civică din Pucioasa, judeţul Dâmâboviţa, este acuzat că le spune vorbe deochiate elevilor şi le cere să-l sărute, în special băieţilor.

Mai mulţi elevi s-au plâns părinţilor că profesorul de cultură civică ar avea un comportament cel puţin dubios faţă de ei. Copiii susţin că profesorul i-ar mângâia şi le-ar cere obsesiv să-l sărute şi că de multe ori le-ar face declaraţii care n-ar fi la locul lor. Autorităţile locale şi superiorii profesorului au demarat, pe rând, anchete. Între timp, părinţii au prins curaj şi au mers vineri, 1 noiembrie, să-i ceară socoteală cadrului didactic, dar acesta nu a fost de găsit la şcoală. A plecat într-o tabără şcolară.

„Ne-a spus că domnul profesor de civică îi pupă pe frunte, chiar l-a pupat şi pe al meu, îl mângâie şi l-am întrebat: numai pe tine sau şi pe colegi. A spus nu, şi pe colegii mei. Pe frunte, pe obraz, mi-a spus copilul. Şi l-a întrebat pe un coleg dacă îl iubeşte, că el i-a spus că îl iubeşte. Copiii sunt mari, au 12, 13 ani şi realizează treburile astea. Chiar a venit acasă şi mi-a spus: mamaie, uite ce se întâmplă”,  a povestit Arghir Petruţa, bunica unui elev de clasa a 7-a, pentru Adevărul. Cadrul didactic, ce predă şi religie, se pare că are o obsesie pentru băieţi. 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close