Antena 3 CNN Actualitate Locale Un muncitor din Bihor a pierdut la păcănele 23.000 de euro, luaţi de la un client pentru a construi o casă

Un muncitor din Bihor a pierdut la păcănele 23.000 de euro, luaţi de la un client pentru a construi o casă

Un muncitor a pierdut peste 23.000 de euro la jocurile de noroc, iar banii îi luase de la un client căruia trebuia să îi construiască o casă.

de Andreea Borboros    |    12 Iul 2023   •   09:25

Timp de 5 luni, i-ar fi cerut proprietarului mai mute sume de bani pe care el spunea că le va folosi ca să cumpere materialele de construcţie necesare.

Când a văzut că meşterul nu se apucă de treabă, omul i-a făcut plângere la poliţie pentru înşelăciune.

Meseriaşul din Bihor este acuzat de client că a pierdut la jocurile de noroc pete 23.000 de euro, bani încasaţi pentru ridicarea unei case.

Citeşte şi: Percheziții de amploare în București și Ilfov. Tranzacții imobiliare false, cu prejudiciu de șase milioane de euro

Povestea a început în primăvara anului 2021, când meseriaşul a semnat un contract prin care se angaja să realizeze construcţia.

Ar fi cerut, timp de 5 luni, de la beneficiarul lucrării, diverse sume de bani, spunându-i că va cumpăra materialele necesare şi că va începe construirea locuinţei.

Citeşte şi: Șeful IPJ Ilfov a demisionat în urma anchetei ce privește căminele groazei

Astfel, ar fi primit în mai multe rate 18.000 de euro şi peste 26.000 de lei.

Rămas şi fără casă şi fără bani, despre care păgubitul susţine că ar fi fost pirduţi la jocurile de noroc de către meseriaş, bărbatul a mers direct la poliţie.

Constructorul a fost deja trimis în judecată de către Parchetul Oradea, iar primul termen în acest proces va avea loc în toamna acestui an.

×
Subiecte în articol: pacanele muncitor Bihor casa
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close