Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi muncitori, îngropați de vii sub un mal de pământ, în Vâlcea. Pompierii intervin de urgență

Doi muncitori, îngropați de vii sub un mal de pământ, în Vâlcea. Pompierii intervin de urgență

Doi muncitori au fost prinși sub un mal de pământ, în localitatea Sinești, județul Vâlcea, în timp ce lucrau la șanțurile de canalizare. Pompierii intervin de urgență în aceste momente.

Doi muncitori, îngropați de vii sub un mal de pământ, în Vâlcea. Pompierii intervin de urgență
Sursa foto: hepta / Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Magda Popescu    |    Ioana Mircea    |    06 Mar 2024   •   16:14

Forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Drăgășani și Stației de Pompieri Grădiștea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un container multirisc, un autocamion cu materiale de construcții, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ, intervin în acest moment, pentru salvarea a două persoane, surprinse de un mal de pământ, în localitatea Sinești.

În sprijin a fost trimis și containerul multirisc din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea. Echipajele operative sosite la locul evenimentului au constatat că o persoană este surprinsă până la brâu, iar cea de-a doua este acoperită complet.

Salvatorii au reușit să extragă persoana surprinsă pe jumătate de malul de pământ, pe care au predat-o, conștientă, echipajului SMURD. Se depun eforturi pentru extragerea celei de-a doua persoane.

Cei doi bărbații au 44 și 50 de ani și lucrau la șanțurile pentru canalizare.

Misiune în dinamică. Revenim cu detalii.

 

×
Subiecte în articol: muncitori ISU Valcea
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close