Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei tineri din Dolj au fost prinși în flagrant când vindeau droguri

Trei tineri din Dolj au fost prinși în flagrant când vindeau droguri

Trei tineri din comuna Negoi, județul Dolj, au fost prinși în flagrant când vindeau aproape un kilogram de canabis.

Trei tineri din Dolj au fost prinși în flagrant când vindeau droguri
Sursa foto: Mediafax Foto / Justinel Stavaru
de Silvia Preda    |    21 Apr 2023   •   16:59

Au fost depistați în flagrant trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 22 de ani, din comuna Negoi, în timp vindeau 900 de grame de canabis, pentru 23.000 de lei.

Ulterior, în urma a patru percheziții domiciliare, au fost descoperite și ridicate alte cantități de drog de risc (canabis), precum și alte mijloace de probă, printre care și două arme care urmează să fie expertizate.

Totodată, poliţiştii au identificat şi o a patra persoană, respectiv un bărbat, de 43 de ani, din comuna Negoi, care ar fi participat alături de cei trei tineri la comercializarea drogurilor, informează Mediafax.

Citeşte şi: 14.000 de traficanţi de droguri, reţinuţi după descinderile Interpol. Marfa confiscată depăşeşte 5,7 miliarde dolari!

Cei patru au fost duşi la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii față de aceștia, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit faptul că, începând cu luna ianuarie 2023, persoanele bănuite ar fi comercializat droguri de risc consumatorilor din județul Dolj, cu 50 de lei pentru un gram.

 

×
Subiecte în articol: Negoi Dolj canabis droguri
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close