Antena 3 CNN Actualitate Locale Nicușor Dan, verificat de inspectorii de integritate. Este vizată perioada în care a reprezentat mai multe administrații

Nicușor Dan, verificat de inspectorii de integritate. Este vizată perioada în care a reprezentat mai multe administrații

Inspectorii de Intergritate verifică perioada în care Nicușor Dan a asigurat reprezentarea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, Administrației Străzilor București și Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București.

Nicușor Dan, verificat de inspectorii de integritate. Este vizată perioada în care a reprezentat mai multe administrații
Sursa foto: Facebook/Nicușor Dan
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Feb 2022   •   14:44

În documentul emis pe 31 ianuarie 2022, inspectorii de integritate precizează că vor evalua averea lui Nicușor Dan și respectarea regimului juridic al conflictelor de interese și al incompatibilităților, potrivit unui document publicat de stiripesurse.ro.

„Pe parcursul desfășurării evaluării, inspectorul de integritate poate solicita tuturor instituțiilor și autorităților publice, altor persoane juridice de drept public sau privat, precum i persoanelor fizice, documentele și informațiile necesare desfășurării activității de evaluare, cu obligația păstrării confidențialității”, se precizează în document.

Citește și: Consilierii lui Nicușor Dan demisionează după ancheta DNA

Evaluarea demarată de inspectorii de integritate vine după ce Primăria Capitalei și alte două instituţii din subordinea municipalităţii au fost percheziționate de procurorii DNA luna trecută.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2020 - 2021.”, transmitea, la acel moment, DNA.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close