Antena 3 CNN Actualitate Consilierii lui Nicușor Dan demisionează după ancheta DNA

Consilierii lui Nicușor Dan demisionează după ancheta DNA

Mai mulți consilieri ai lui Nicuşor Dan, considerați oamenii lui de bază, au anunțat deja că renunță la funcție. Se pare că ar fi vorba de oamenii vizaţi de ancheta DNA. Unul dintre ei a fost angajat de Nicușor Dan, în ciuda faptului că nu a trecut examenul de angajare.

Consilierii lui Nicușor Dan demisionează după ancheta DNA
Sursa foto: Hepta
de Radu Tiliță    |    01 Feb 2022   •   11:21

După ce procurorii DNA au intrat în cabinetul Primarului General și au ridicat o serie de documente legate de angajările la cabinetul său, au apărut și demisiile. Încă de săptămâna trecută au început audierile în acest caz.

Două secretare angajate în Primăria Capitalei înainte de venirea lui nicușor Dan au fost chemate la DNA pentru a da lămuriri.

Potrivit unor surse, unul dintre consilierii care şi-au dat demisia este Șerban Anghel. Acesta se ocupa de tot ce însemna audit. Un alt nume important de pe lista demisionarilor este Edmond Niculușcă, directorul-adjunct al Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

Totodată, trei proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței de ieri, 31 ianuarie, a Consiliului General al Capitalei prevăd încetarea mandatelor de consilier general, în urma demisiei, pentru: Ionel - Florian Lixandru, Ionel Puşcaş şi Vasile Petrariu.

Pe 24 ianuarie, liderul sindicatului din STB, Vasile Petrariu, anunţa că îşi dă demisia din funcţia de consilier general şi din Partidul Social Democrat, subliniind că protestul angajaţilor din Societatea de Transport Bucureşti nu a avut conotaţie politică.

 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan demisii DNA primaria capitalei
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close