Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi detalii despre accidentul din Vrancea. Ce au aflat posițiștii despre șoferul care a provocat carambolul - VIDEO

Noi detalii despre accidentul din Vrancea. Ce au aflat posițiștii despre șoferul care a provocat carambolul - VIDEO

Noi detalii despre accidentul din Vrancea. Ce au aflat posițiștii despre șoferul care a provocat carambolul - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
14 Sep 2018   •   11:44

Tânărul gălăţean care, joi, a provocat un accident rutier în apropierea localităţii Garoafa din judeţul Vrancea, soldat cu un mort şi patru răniţi, s-ar fi aflat sub influenţa substanţelor interzise, au relevat testele biologice.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IJP) Vrancea, remis vineri AGERPRES, tânărul în vârstă de 25 de ani, domiciliat în municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Accidentul s-a petrecut joi după-amiază pe DN 2 E85 după ce tânărul, care conducea un autoturism din direcţia Garoafa către Focşani, a pătruns pe contrasens, intrând în un coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 25 de ani din municipiul Bacău, pe care l-a proiectat într-un alt autovehicul aflat în trafic.

"Iniţial, în urma producerii accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a două persoane şi rănirea uşoară a altor trei persoane. Din nefericire, una dintre persoanele rănite grav, femeia de 25 de ani din judeţul Bacău, a decedat la spital. În urma impactului, mai multe fragmente de la cele trei autoturisme au produs avarii altor două autoturisme, care circulau pe direcţia Garoafa-Focşani. De asemenea, bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor biologice, în urma testării rezultând că acesta ar fi consumat substanţe interzise", se arată în comunicatul de presă.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Vrancea, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, mai menţionează sursa citată. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close