Antena 3 CNN Actualitate Locale Anchetatorii au descoperit ce ar fi făcut Sara Melinda cu câteva zile înainte de dispariție | Polițiștii verifică informația

Anchetatorii au descoperit ce ar fi făcut Sara Melinda cu câteva zile înainte de dispariție | Polițiștii verifică informația

Apar noi informații în ceea ce o privește pe Sara Melinda, fata de 13 ani găsită după șapte zile de dispariție din Sighetu Marmației.

de Vasile Dale    |    14 Noi 2023   •   11:05

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș s-a autosesizat în cazul Sarei Melinda, fata de 13 ani care a fost găsită ieri, după mai multe zile în care nimeni nu a putut lua legătura cu ea. 

În cursul zilei de ieri, un reprezentant al DGASPC Maramureș a însoțit-o pe adolescentă atât la audieri, cât și la Institutul de Medicină Legală. 

În acest caz, autoritățile au instituit o măsură de protecție specială în regim de urgență. 

Citește și: Sara Melinda, fetiţa dispărută în Sighetu Marmaţiei, l-a îmbrăţişat pe poliţistul care a găsit-o: "Se vedea că era foarte speriată”

În acest moment, minora se află la centrul de primire în regim de urgență din Sighetu Marmației, unde beneficiază de toate serviciile de specialitate dintr-un astfel de centru. Urmează ca astăzi DGASPC să inițieze evaluarea psiho-socială în urma căreia vor fi dispuse măsurile legale. 

Fata de 13 ani, din județul Maramureș, dispărută săptămâna trecută, a fost găsită într-o încăpere insalubră din Sighetu Marmației. Între timp, un tânăr de 34 de ani a fost dus la audieri. 

Citește și: El este bărbatul în casa căruia a fost găsită Melinda, fata de 13 ani dispărută de șapte zile în Sighetu Marmației

Conform unor surse judiciare, polițiștii verifică și o informație conform căreia fata ar fi trimis fotografii deocheate bărbatului care este audiat acum de polițiști. Se pare că acesta ar fi șantajat-o că le va publica pe rețelele sociale.

Mai mult, minora ar prezenta multiple leziuni la nivelul ambelor mâini.
 

×
Subiecte în articol: Melinda Sighetu Marmatiei
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close