Antena 3 CNN Actualitate Sara Melinda, fetiţa dispărută în Sighetu Marmaţiei, l-a îmbrăţişat pe poliţistul care a găsit-o: "Se vedea că era foarte speriată”

Sara Melinda, fetiţa dispărută în Sighetu Marmaţiei, l-a îmbrăţişat pe poliţistul care a găsit-o: "Se vedea că era foarte speriată”

Apar noi informații din ancheta dispariției Melindei, fata de 13 ani din Sighetu Marmației, care a fost găsită după șapte zile în casa unui bărbat de 34 de ani.

de Andreea Ştefan    |    Vasile Dale    |    13 Noi 2023   •   14:18

Florin Cioban, șef la Poliția Locală din Sighetu Marmației, a declarat că în momentul în care a intrat în locuința lui Laurențiu Rus, bărbatul în vârstă de 34 de ani, a observat faptul că erau condiții mizere în locuință.

Melinda stătea pe o saltea, aparent liniștită, dar era foarte speriată, a mai precizat sursa citată.

Șeful Poliției Locale din Sighetu Marmației spune că a încercat să vorbească cu fata, dar ea a devenit agitată pentru că nu știa cine este el și s-a speriat în momentul în care a auzit de poliție.

Melinda s-a apropiat apoi de polițist și l-a luat în brate, moment în care acesta a asigurat-o că este în siguranță.

”În primă fază, când am intrat în locuința respectivă, care era de-a dreptul nepotrivită pentru oricine, condiții insalubre și mizere, fata stătea pe o saltea, care practic era singurul mobilier din întreaga încăpere. Stătea în aparență liniștită, dar era speriată fata. A auzit doar cuvântul de poliție și atunci s-a speriat puțin.

Citește și: El este bărbatul în casa căruia a fost găsită Melinda, fata de 13 ani dispărută de șapte zile în Sighetu Marmației

Am încercat să o liniștesc, să am o abordare cât de calmă și prietenoasă cu ea și atunci s-a deschis puțin și chiar s-a apropiat de mine și a venit și m-a cuprins în brațe. Se vedea că era foarte speriată. Doar atunci a dat drumul gândurilor. Și i-am spus să stea liniștită că va fi totul bine și nu i se va întâmpla nimic.

Era și persoana respectivă care a ținut-o, probabil împotriva voinței. Mai mult ca sigur a devenit un pic agitat și recalcitrant, nu m-a interesat așa de mult persoana respectivă, cât să o văd pe fată. Și tot ce am apucat să fac a fost, printr-un mesaj, să alertez colegii de pe celelalte echipaje din cadrul Poliției Naționale, care au venit foarte repede să-mi acorde sprijin”, a declarat Florin Cioban, șef la Poliția Locală din Sighetu Marmației.

Laurențiu Rus, bărbatul în vârstă de 34 de ani, a devenit și el foarte agitat în momentul în care poliția a intrat la el în casă. 

Florin Cioban susține că, mai mult ca sigur, Melinda a fost ținută în casa bărbatului împotriva voinței sale.

În acest moment, Melinda este într-o stare bună de sănătate și în afara oricărui pericol.

×
Subiecte în articol: Sighetu Marmatiei Melinda
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close