Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi imagini cu accidentul din Baia Mare în care a murit Denisa, iar soţul ei a rămas fără un picior

Noi imagini cu accidentul din Baia Mare în care a murit Denisa, iar soţul ei a rămas fără un picior

Noi imagini, în exclusivitate, în cazul accidentului teribil din Baia Mare în care Denisa, o tânără în vârstă de numai 20 de ani, şi-a pierdut viaţa, iar soţul ei a rămas fără un picior.

Noi imagini cu accidentul din Baia Mare în care a murit Denisa, iar soţul ei a rămas fără un picior
de Vasile Dale    |    08 Iul 2021   •   09:45

În imaginile filmate de camerele video de supraveghere se vede clar cum, imediat după viraj, șoferul pierde controlul volanului şi intră în plin în stația de autobuz.

La aproape o săptămână de la cumplitul accident, tânărul de 23 de ani spulberat de mașina a rămas fără un picior, iar soția lui, de 20 de ani, a murit şi a fost înmormântată ieri.

Judecătorii au hotărât că șoferul vinovat poate fi cercetat în libertate, întrucât nu reprezintă un pericol public. Procurorii au contestat decizia.

Nici băimărenii nu sunt de acord cu decizia magistraților și anunță că azi vor protesta din nou.

Protest la Palatul Justiției din Baia Mare, după eliberarea bărbatului care a provocat un accident mortal într-o stație de autobuz

Mobilizare pe rețelele de socializare, ieri, după ce judecătorii de la Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în libertate a bărbatului care a lovit doi tineri într-o stație de autobuz. Oamenii au venit rând pe rând la Palatul de Justiție și au protestat în tăcere față de această decizie.

Au fost aprinse lumânări în memoria Denisei, tânăra care a murit pe patul de spital chiar în ziua în care magistrații au dispus punerea în libertate a șoferului care a lovit-o.

A murit Denisa, fata spulberată de un BMW într-o staţie de autobuz din Baia Mare

Potrivit surselor, judecătorul ar fi spus că bărbatul nu prezintă un pericol social și poate fi cercetat în stare de libertate. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au făcut recurs la decizia Judecătoriei. Acesta va fi judecat la Tribunalul Maramureș.

Până la judecarea recursului, tânărul a fost eliberat, în aceeași zi în care Denisa a murit.

Tânăra a decedat luni noaptea, în jurul orei 00.30, atunci când a intrat în stop cardio-respirator. Medicii din Baia Mare au încercat să o resusciteze timp de câteva zeci de minute.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cei doi soţi au fost spulberaţi într-o staţie de autobuz din Baia Mare

Tragedia s-a produs sâmbătă, 3 iulie 2021, în jurul orei 20.00, atunci când Denisa şi Raul se aflau într-o staţie de autobuz din zona Vivo. La un moment dat, un tânăr aflat la volanul unui BMW a plecat cu viteză de la semafor, iar după aproximativ 50 de metri a pierdut controlul direcţiei.

Judecătorii din Baia Mare l-au eliberat pe șoferul BMW-ului care a omorât-o pe Denisa

Maşina scăpată de sub control a intrat în plin în refugiul staţiei de autobuz acolo unde se aflau Denisa şi Raul şi i-a rănit grav. 

Dacă, inițial, șoferul era cercetat pentru vătămare corporală gravă din culpă, procurorii au schimbat încadrarea juridică în ucidere din culpă, după ce Denisa şi-a pierdut viaţa.

×
Subiecte în articol: Baia Mare accident
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close