Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi informaţii în cazul afaceristului din Sibiu legat de hoţi şi băgat în comă, în propria casă

Noi informaţii în cazul afaceristului din Sibiu legat de hoţi şi băgat în comă, în propria casă

Apar noi informaţii în cazul omului de afaceri din Sibiu bătut crunt şi jefuit de mai mulţi indivizi care au intrat noaptea peste el în casă.

de Ioana Mircea    |    07 Noi 2023   •   08:24

Noi informații apar în cazul lui Adrian Kreiner, afaceristului din Sibiu care a fost bătut până aproape la moarte de hoții care i-au spart casa duminică noapte.

În urma incidentului rupt din filmele de groază, bărbatul a fost transportat în comă profundă la spital, unde este intubat, după ce agresorii, care nu au fost încă prinşi, l-au legat şi l-au bătut până a rămas inconştient.

Mai exact totul s-a întâmplat când cei trei bărbați care purtau cagule și aveau un pistol au pătruns în locuința omului de afaceri pe un geam deschis.

Citește și: Afacerist din Sibiu, bătut crunt și jefuit de hoți. Bărbatul este în stare gravă la spital

Pe proprietar l-au legat și bătut cu bestialitate până l-au lăsat inconștient, iar pe fiica acestuia au amenințat-o cu pistolul, enervați că nu găsesc nici un obiect de valoare.

Alarma la 112 a fost dată de iubita bărbatului care a reușit să se ascundă într-un dulap după ce tâlharii au pătruns în casa omului de afaceri. Pacientul se află în continuare în stare foarte gravă, inconștient, intubat, ventilat mecanic, internat în cadrul Secției de Terapie Intensivă.

Hoții au reușit să plece cu câteva ceasuri și bijuterii de lux, iar polițiștii nu au reușit încă să îi prindă. Bărbatul agresat și jefuit deține o companie care produce piese pentru industria auto. Locuința lui din Sibiu este evaluată la o jumătate de milion de euro.

×
Subiecte în articol: Sibiu afacerist coma hoti jefuit batut
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close