Antena 3 CNN Actualitate Locale O echipă de muncitori, care monta borduri, a spart de două ori în două zile o ţeavă de gaze, în Alexandria. Poliţia de deschis dosar penal

O echipă de muncitori, care monta borduri, a spart de două ori în două zile o ţeavă de gaze, în Alexandria. Poliţia de deschis dosar penal

muncitori lucrari teava gaze sparta
Echipa de muncitori care a spart în două zile consecutive o tevă de gaze, într-o intersecţie aglomerată din Alexandria. Sursa foto: Captură video Facebook TeleormanNews.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iun 2024   •   00:05

Poliţiştii din Alexandria au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă după ce o echipă de muncitori care făceau lucrări la borduri, în zona centrală a oraşului, au spart de două ori în două zile o ţeavă de gaze, informează news.ro. 

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, referitoare la o posibilă distrugere a reţelei de distribuţie a gazului, în municipiul Alexandria, Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 19 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alexandria s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere din culpă”, a transmis IPJ Teleorman. 

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Presa locală a relatat că muncitorii care lucrează la borduri au spart o ţeavă de gaze, într-o intersecţie aglomerată din Alexandria. Potrivit Teleorman-News.ro, ţeava a fost spartă în două zile consecutive.

 

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close