Antena 3 CNN Actualitate Locale O mamă tânără, împinsă la sinucidere. ”I-a spus să se spânzure, pentru că nu o mai suportă. Dacă nu, o va ucide el”

O mamă tânără, împinsă la sinucidere. ”I-a spus să se spânzure, pentru că nu o mai suportă. Dacă nu, o va ucide el”

O mamă tânără, împinsă la sinucidere. ”I-a spus să se spânzure, pentru că nu o mai suportă. Dacă nu, o va ucide el”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    26 Ian 2017   •   14:54

O mamă tânără din Iași a încercat să se sinucidă, la îndemnul soțului, care a amenințat-o că oricum o va ucide. Femeia de 34 de ani a încercat să-și pună capăt zilelor, după repetate violențe din partea bărbatului, însă a fost salvată de băiețelul de șapte ani, potrivit Bzi.ro.

Copilul și-a găsit mama în curtea casei, gata să se spânzure, și a alergat țipând spre vecini. Femeia a fost salvată și transportată la spital. Nu este prima dată când femeia e bătută de soț, dar nu l-a părăsit și nici nu a depus reclamație împotriva lui.

"Cazul acestei tinere mame ne-a impresionat. Este vorba despre o femeie agresată fizic și emoțional, în repetate rânduri, de soț. Pur și simplu, soțul a împins-o să recurgă la tentativa de suicid. Acesta i-a spus să se spânzure pentru că nu o mai suportă și oricum o va ucide, dacă nu face ce îi spune”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD de la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

×
Subiecte în articol: Iași sinucidere violenta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close