Antena 3 CNN Actualitate Locale Operațiune de salvare la Botoșani pentru un bărbat care a căzut într-o fântână, unde intrase să salveze o pisică

Operațiune de salvare la Botoșani pentru un bărbat care a căzut într-o fântână, unde intrase să salveze o pisică

Un bărbat de 51 de ani a fost salvat miercuri după-amiaza de pompierii din Botoșani dintr-o fântână adâncă de 10 metri. Acesta intrase să scoată o pisică și s-a rănit la un picior.

Operațiune de salvare la Botoșani pentru un bărbat care a căzut într-o fântână, unde intrase să salveze o pisică
Sursa foto: ISU Botoşani
de Claudia Popovici    |    12 Iul 2023   •   20:33

Potrivit ISU Botoșani, intervenția a avut loc în localitatea Boscoteni.

Bărbatul de 51 de ani a coborât în fântână și a salvat o pisică. Când a ajuns la suprafață, a alunecat și a căzut în gol. S-a rănit la un picior și nu a mai putut să urce singur la suprafață. Martor la eveniment, stăpânul pisicii, a sunat după ajutor la 112.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul din Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SAJ.

Citeşte şi: Operațiune de salvare contra cronometru a ISU Iași: Un căţel a căzut într-o fântână de 10 metri | ”Hipotermia se instalase”

Unul dintre pompieri a coborât în fântână și, ajutat de colegi și câțiva localnici, a reușit să îl aducă la suprafață pe bărbat. Acesta era conștient și acuza dureri la un picior.

Bărbatul a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

×
Subiecte în articol: Botoșani barbat salvat
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close