Antena 3 CNN Actualitate Locale Operațiune de salvare contra cronometru a ISU Iași: Un căţel a căzut într-o fântână de 10 metri | ”Hipotermia se instalase”

Operațiune de salvare contra cronometru a ISU Iași: Un căţel a căzut într-o fântână de 10 metri | ”Hipotermia se instalase”

Un căţel a primit o nouă şansă la viaţă după ce a fost ajutat de pompierii din Iaşi. Ar fi murit în apele îngheţate ale unei fântâni adânci dacă nu erau aceşti oameni cu inimă mare.

Operațiune de salvare contra cronometru a ISU Iași: Un căţel a căzut într-o fântână de 10 metri | ”Hipotermia se instalase”
Sursa foto: Facebook/I.S.U.J. Iaşi
de Alexandra Axinia    |    12 Iul 2023   •   14:12

Echipajului de intervenție din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași au avut o misiune specială astăzi. Aceștia au salvat un cățel căzut într-o fântână adâncă de aproximativ zece metri din localitatea Golăiești.

Micul cățeluș cu piciorușele amorțite a fost scos din apa rece în aproximativ zece minute, prin intervenția promptă a salvatorilor.

Hipotermia se instalase, iar echipajul de salvatori, alături de proprietară au început să-l încălzească pe micul patruped cu un prosop și o sticlă de apă caldă, atașată pe burtă, în dreptul lăbuțelor și a zonei lombare, deoarece vasele de sânge sunt aproape sub piele în aceste zone și este mai ușor să-i crești temperatura corpului.

Citeşte şi: O femeie a primit o amendă usturătoare după ce a abandonat o pisică rănită, în Reșița

”Fii atent la nevoile animalului tău și ajută-l să fie în siguranță, relaxat, oferă-i căldura de care are nevoie, fă-l să se simtă comod și cald în culcușul său obișnuit, oferă-i atașament.

Vă dorim cât mai multă distracție alături de Bobiță!”, a transmis ISU Iași într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: caine salvat pompieri Iași fantana
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close