Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a primit o amendă usturătoare după ce a abandonat o pisică rănită, în Reșița

O femeie a primit o amendă usturătoare după ce a abandonat o pisică rănită, în Reșița

O femeie de 48 de ani a fost amendată, după ce a abandonat o pisică rănită, într-o pungă de plastic, pe o stradă din municipiul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin.

O femeie a primit o amendă usturătoare după ce a abandonat o pisică rănită, în Reșița
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iul 2023   •   10:00

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au fost sesizați despre faptul că o pisică rănită zăcea abandonată pe strada Libertății din Reșița, într-o pungă de plastic.

Polițiștii au început verificările și au identificat persoana care a abandonat animalul, fiind vorba despre o femeie de 48 de ani, din Reșița.

Citeşte şi: "O mână de ajutor prietenilor necuvântători" Cal prins într-un gard de sârmă ghimpată, salvat de jandarmi, în Câmpeni, judeţul Alba

Pisică rănită abandonată, 12.000 lei amendă

Femeia, în vârstă de 48 de ani, din Reșița, care a abandonat, pe stradă, o pisică rănită, a fost sancționată de poliţiştii de la Protecţia Animalelor, cu 12.000 de lei, maximum prevăzut de lege, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Animalul a fost salvat şi dus la o asociaţie pentru protecţia animalelor.

Citeşte şi: Misiune specială pe Dunăre: Pui de caprioară salvat de la înec de polițiștii de frontieră. L-au numit simbolic "Bambi"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”O femeie de 48 de ani, din Reşiţa, care a abandonat astăzi, pe stradă, o pisică rănită, a fost sancţionată cu amendă de 12.000 de lei.

Azi, în jurul orei 10:30, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au fost sesizați despre faptul că o pisică rănită zăcea abandonată pe strada Libertăţii din Reşiţa, într-o pungă de plastic.

Imediat, poliţiştii au început verificările şi au identificat persoana care a abandonat animalul, fiind vorba despre o femeie de 48 de ani, din Reşiţa.

Pentru fapta comisă, a fost sancţionată cu amendă contravenţională de 12000 de lei”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Citeşte şi: Un jandarm a salvat o femeie care a vrut să se arunce în Dunăre | Bogdan se afla în timpul liber şi a intervenit fără să ezite

Abandonarea animalelor constituie contravenție și se sancționează cu amendă între 3.000 și 12.000 de lei.

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close