Antena 3 CNN Actualitate Locale Un jandarm a salvat o femeie care a vrut să se arunce în Dunăre | Bogdan se afla în timpul liber şi a intervenit fără să ezite

Un jandarm a salvat o femeie care a vrut să se arunce în Dunăre | Bogdan se afla în timpul liber şi a intervenit fără să ezite

În timp ce se afla în afara serviciului, jandarmul a observat o femeie întinsă pe asfalt, amenințând că se va sinucide. Fără să ezite, el a înțeles imediat gravitatea situației şi a intervenit de urgenţă.

Un jandarm a salvat o femeie care a vrut să se arunce în Dunăre | Bogdan se afla în timpul liber şi a intervenit fără să ezite
Sursa foto: Facebook/Jandarmeria Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iul 2023   •   14:54

Bogdan Stănică este jandarmul care a intervenit pentru evitarea unei eventuale tragedii şi a salvat o femeie care intenţiona să se arunce în Dunăre. 

"În timp ce se afla în afara serviciului, Bogdan a observat o femeie întinsă pe asfalt, amenințând că se va sinucide.

Fără să ezite, el a înțeles imediat gravitatea situației și s-a apropiat rapid de ea, interacționând și reușind să o calmeze. Femeia era într-o stare depresivă și intenționa să se arunce în Dunăre.

Citeşte şi: Misiune specială pe Dunăre: Pui de caprioară salvat de la înec de polițiștii de frontieră. L-au numit simbolic "Bambi"

Având în vedere experiența sa acumulată în preluarea unor cazuri dificile, Bogdan a solicitat sprijin prin numărul de urgență 112.

Înainte ca ambulanța să ajungă, el a reușit să liniștească femeia și să o determine să renunțe la intenția de a se sinucide", a scris Jandarmeria Română într-o postare pe Facebook.

Citeşte şi: "O mână de ajutor prietenilor necuvântători" Cal prins într-un gard de sârmă ghimpată, salvat de jandarmi, în Câmpeni, judeţul Alba

"Acest gest civic și responsabil demonstrează atât prezența de spirit, cât și empatia de care a dat dovadă jandarmul nostru"

"Plutonierul major Bogdan Stănică își desfășoară activitatea în cadrul Jandarmeriei Mehedinți din anul 2018 și este încadrat la Serviciul Management Operațional.

Prin acțiunea sa, el a reprezentat în mod exemplar valorile noastre: implicare, responsabilitate și protecție a cetățenilor", se mai arată în postarea Jandarmeriei Române.

Cum a salvat un jandarm o femeie care a vrut să se arunce în Dunăre Pus în fața unei situații neașteptate, colegul...

Publicată de Jandarmeria Română pe Marţi, 11 iulie 2023

×
Subiecte în articol: jandarm Dunare femeie salvata
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close