Antena 3 CNN Actualitate Locale Otrăvit de soacră cu mercur. Imagini cu flaconul găsit de bărbatul din Ilfov în geanta femeii de 83 de ani

Otrăvit de soacră cu mercur. Imagini cu flaconul găsit de bărbatul din Ilfov în geanta femeii de 83 de ani

Antena 3 CNN a obţinut imagini cu mercurul pe care l-a predat polițiștilor bărbatul care ar fi fost otrăvit de soacră. Substanța a fost găsită de bărbat în geanta soacrei sale, iar din ultimele informații reiese că femeia în vârstă de 83 de ani ar fi vrut să-și otrăvească întreaga familie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Dec 2023   •   13:05

Toți membrii familiei au fost externați de la Spitalul Floreasca, acolo unde au făcut mai multe analize, iar medicii i-au diagnosticat cu ingestie de mercur. 

Bătrâna ar fi otrăvit chiar și câinele familiei. Bărbatul spune că a găsit urme de mercur și în mâncarea animalului pe care îl au în curte. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere și pentru violență în familie. Substanța care a fost ridicată de polițiști a fost trimisă la laborator pentru analiză.

Femeia umbla cu sticluţa cu mercur în geantă

În acest moment, pe numele bătrânei a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Femeia în vârstă de 83 de ani se află internată la Spitalul Obregia. 

Vă amintim că bărbatul a sunat la 112 reclamând că l-a otrăvit soacra cu mercur. El şi fiul său au ajuns la spital.

Poliţiştii criminaliştii au ridicat substanţa de culoare gri, atât din mâncare, cât şi dintr-un ambalaj din plastic, urmând ca aceasta să fie supusă unei expertize care să îi determine compoziţia. 

×
Subiecte în articol: Mercur Ilfov soacra otrăvit
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close