Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Ilfov, otrăvit de soacră cu mercur. Poliţiştii au găsit o substanţă gri în mâncarea lui şi a fiului său de 18 ani

Bărbat din Ilfov, otrăvit de soacră cu mercur. Poliţiştii au găsit o substanţă gri în mâncarea lui şi a fiului său de 18 ani

Un bărbat din Ilfov și fiul său au ajuns de urgență la spital după ce soacra acestuia i-ar fi otrăvit cu mercur. Femeia de 83 de ani ar fi vrut să se răzbune.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Dec 2023   •   12:52

Update 13:50 - Potrivit unor surse Antena 3 CNN, diagnosticul medicilor pentru bărbatul din Ciorogârla ar fi - ingestie mercur elemental.

Se aşteaptă rezultatele de laborator pentru mâncarea bărbatului.

Ştirea iniţială:

Bărbatul a alertat autorităţile şi le-a spus poliţiştilor că, la cină, a observat într-o farfurie o substanță de culoare gri (posibil mercur) şi bănuieşte că ar fi fost pusă de soacra sa. 

"La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 21:49, polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat de 48 de ani, că atat el cât și fiul său, în vârstă de 18 ani, ar fi fost intoxicați cu o substanță de culoare gri, găsită în mâncare. 

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că a existat un conflict intrafamilial, iar o femeie în vârstă de 83 de ani ar fi distrus un bun din locuință. 

Cu privire la aspectele sesizate de barbatul de 48 de ani, polițiștii criminaliștii au ridicat substanța de culoare gri, atât din mâncare, cât și dintr-un ambalaj din plastic, în vederea efectuării unei expertize și determinării compoziției acesteia", transmite Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

Cei doi bărbați au fost transportați la spital

De asemenea, femeia în vârstă de 83 de ani a fost transportată la un spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, față de aceasta fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bragadiru, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

×
Subiecte în articol: Ilfov otrava Mercur soacra ordin de protecție
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close